mandag den 5. september 2011

Ny Martine Poirot-krimi

Den prisvindende svenske krimiforfatter Ingrid Hedström er aktuel med fjerde bog om den belgiske undersøgelsesdommer Martine Poirot.

Martine Poirot er strandet i Istanbul. Lufthavnen er lukket på ubestemt tid grundet snestorm, og hun beslutter derfor at tage Orientekspressen hjem.

Det bliver imidlertid ikke den luksusoplevelse, hun har drømt om. Toget er hundekoldt og beskidt, og de andre togrejsende en suspekt forsamling.

På Balkan standses toget af sneen, og samtidig opdager man, at der er begået et mord i toget.


Af mangel på lokale øvrighedspersoner må Martine indlede efterforskningen.

Hjemme igen i Villette myrdes kort efter en hel familie. Snart befinder Martine sig midt i en kringlet sag, hvis tråde strækker sig fra Sydfrankrig til den stockholmske skærgård, og samtidig med at hun kæmper med sin egen personlige tragedie, nærmer hun sig sandheden og et møde med en morder uden nåde.

Ingrid Hedstrøm (f. 1949) har i mange år arbejdet som journalist for det svenske dagblad Dagens Nyheter og var i 1990’erne udenrigskorrespondent i Belgien. I 2008 debuterede hun med romanen Lærerinden i Villette, som hun modtog Det svenske Krimiakademis debutantpris for. Året efter fulgte Pigerne i Villette, der blev nomineret til krimiakademiets pris for bedste svenske kriminalroman. Tredje bind i serien er Under jorden i Villette.

Læs mere på www.ingridhedstrom.se

Ingrid Hedström
BLODRØD MÅNE OVER VILLETTE
Originaltitel: Blodröd måne över Villette
Oversat af: Bente Møller Sørensen
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
ISBN: 978-87-638-1957-2
288 sider, vejl. pris 299,95 kr.
Udgiver: Cicero
Udgivelsesdato: 13. september 2011

Udgives også som e-bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar