onsdag den 28. september 2011

Spændende fantasy inspireret af bl.a. danske folkesagn

Den 6. oktober 2011 udkommer

Helle Ryding
Serpina
Klintespind. Bog 1
416 sider, hardback, vejl. kr. 199,95

Spændende fantasy i to bind inspireret af danske folkesagn og klinterne på Stevns og MønKlintekongen Mithram hersker over de mægtige kridtklinter i landet Soria og bor med sine ni døtre i sin borg inde i klinten, hvor der er en frodig have og evig sommer. Han hjælper landets rigtige konge med at forsvare Soria mod fjender fra havet. Men han er også berygtet for sine vilde natteridt ud i landet med sin flok af døde krigere. Og han er frygtet for sin grusomme afstraffelse af de unge mænd, der sniger sig til et glimt af hans mange smukke døtre, der drager ud om natten som præstinder for at hjælpe de syge.

Kongens ottende datter, Serpina, er en egenrådig ung pige, der ser op til sin far, men dog ikke altid retter sig efter hans mange forbud. Især det der drejer sig om ikke at måtte tale med fremmede mænd. De ni døtre er – hvis de har bestået  vandånden Undinens prøve – usårlige mod alt undtagen slangesværdet, et våben, der bliver båret af en dødsensfarlig fjende, som deres far konstant advarer dem mod. På hver af pigerne bor en edderkop, som hjælper dem med at spinde magiske spind, og som også er en ven, der altid er i nærheden.

Men den gamle ærkefjende lurer på sin chance for at trænge gennem Kong Mithrams solide barrierer. Serpina og hendes søskende fristes til at overtræde nogle af deres fars forbud, og pludselig er de alle ni en del af et farligt spil, der bliver helt anderledes skæbnesvangert, end det først ser ud til.

Klintespind – en fantasy i to dele

Bog 1 Serpina og Bog 2 Ulvepige, der udkommer i 2012

Mågruppe: børn, unge og andre fantasyelskere -  fra 12 år og op.

Helle Ryding har tidligere udgivet Morganas Kilder på Borgens Forlag.

Om forfatteren

Helle Ryding, der er forfatter, musiker, jurist og foredragsholder, blev i 2010 nomineret til Orla PrisenLæs mere på www.helleryding.dk

På dette link http://www.youtube.com/watch?v=4hCU2Hep2A4 kan du se en videopræsentation.

Se mere på
http://www.nytnordiskforlag.dk

På Facebook
http://www.facebook.com/pages/Nyt-Nordisk-Forlag-Arnold-Busck/96641401063

Ingen kommentarer:

Send en kommentar