onsdag den 28. september 2011

De små synger

- også i den digitale tidsalder
- og i ny papudgave 

I den danske børnekultur er sangene fra De små synger solidt forankret og sangbogen så respekteret, at den i 2006 kom med i Kulturministeriets Børnekultur-kanon. Nu tager De små synger også skridtet ind i den digitale tidsalder, idet vi har samlet 10 af de populæreste sange fra sangbogen i en app.

Med iPhone/iPad/iPod-touch ved hånden kan børn og voksne altid have sangteksterne ved hånden, hvis der skal overnattes ude eller synges igennem på bagsædet.
Der er også mulighed for at slå lyden til og enten bare lytte - eller selv skråle med - sammen med børnene fra Sankt Annæ Gymnasium akkompagneret af Fuzzy, Hugo Rasmussen, Christina von Bülow og Benita Haastrup.

Sangteksterne er naturligvis ledsaget af Bitte Bøchers klassiske illustrationer.

De 10 sange er: Tinge linge later; Bro, bro, brille; Sur, sur, sur; Vil du, vil du; Pjerrot og månen; Lille Lise; På en grøn bakketop; Tre små soldater; Op, lille Hans; Højt på en gren en krage.Samtidig udkommer De små synger også i en ny stor papudgave med 23 udvalgte sange og sanglege – nem for små fingre at bladre i.

I udvalget indgår: Bjerget i skoven; Bro, bro, brille; Der sad to katte på et bord; En lille frø i mosen sad; En lille nisse rejste; Haren hist i grøften; Højt på en gren en krage; Jeg gik mig over sø og land, Klappe, klappe kage; Lille Lise; Mester Jacob; Mæ, si’r det lille lam; Op lille Hans; Pjerrot og Månen; På en grøn bakketop; Ride, ride ranke; Save, save brænde; Sur, sur, sur; Så går vi rundt om en enebærbusk; Tinge-linge-later; Tornerose; Tre små soldater; Vil du, Vil du.

Gunnar Nyborg-Jensen
DE SMÅ SYNGER (PAPUDGAVE)
Målgruppe: 0+
Illustrator: Bitte Bøcher
Omslagsgrafiker: Dorte Capelen
ISBN: 978-87-638-1800-1
24 sider, vejl. pris: 129,95 kr.

Udgivelsesdato: 4. oktober 2011

DE SMÅ SYNGER. 10 UDVALGTE SANGE. APP TIL iPHONE, iPAD & iPOD TOUCH

App’en bliver frigivet til salg i Apples App-Store den 4. oktober og koster 30 kr. Søg: ROSINANTE&CO eller De små syngerIngen kommentarer:

Send en kommentar