mandag den 19. september 2011

Ny krimi fra Rie Osted


Rie Osted
Det kan man aldrig vide ...

Kan en familietragedie være af det gode? Veronikas mor har en hemmelighed som hun tager med sig i graven - tror hun.

- Det var for din skyld! For din og for Jennys skyld. Tilgiv mig! beder Irene på sit dødsleje.
- Hvad mener du, mor? spørger den 42-årige datter Veronika, men får ikke svar.

Efter morens død beslutter Veronika at søge en forklaring. I barndomsbyen opsporer hun den tre år ældre Jenny, som absolut ikke ønsker at blive mindet om fortiden. Men andre, som kendte Veronikas forældre i deres ungdom, leverer mere eller mindre ufrivilligt brikker til det puslespil som i sidste ende fuldender billedet af hendes liv.

Kan handlinger sættes i bås som enten gode eller onde? Traf Irene det rigtige valg, og kunne hun forudse konsekvenserne af sit valg for både hende selv, Veronika og Jenny?

Rie Osted har skrevet en række skønlitterære bøger, en essaysamling, foruden fagbøger og håndbøger. Vi har fra dette forlaget udgivet Rie Osteds to seneste bøger, Dag&Nat og Den røde dame, bind 1 og 2 af en krimiserie om den private efterforsker Andrea de Lima.
Rie Osted har været journalist, bl.a. på ALT for damerne, har fungeret som freelanceredaktør af magasiner og var gennem seks år klummeskribent i Berlingske Tidende.

© 2011 Forlaget Per Kofod
Ordinærudgave, 206 sider.
Pris: 279 kr.
Forsideillustration: Anita Houvenaeghel
Omslag: Kirsten Sonne
Tilrettelæggelse: Kirsten Sonne
Produktion: Specialtrykkeriet A/S, Viborg
1. udgave, 1. oplag.
ISBN 978-87-924-9436-8
Varegruppe: 592

Udkommer lørdag d. 17. september

KRIMI-SERIE AF RIE OSTED

-
Vi udgav i foråret bind 2 af Rie Osteds krimiserie om den private efterforsker Andrea de Lima.

I Den røde dame kigger en lille pige gennem et kældervindue i en ubeboet villa og ser en kvinde ligge på en madras på gulvet. Snart er Andrea de Lima dybt involveret i en families tab og traumer. Hendes indblanding fører igen til fare for hende selv ...

"Solid dansk uhygge, elegant serveret" skrev Bog Magasinet. "Er du ude efter noget uhyggeligt, der er letlæst og underholdende, men står af over for gruopvækkende og blodigt onde mordscener, så er det her lige sagen ... Læg hertil et lille hyggeligt detektivbureau med finurlige personligheder som i Damernes detektivbureau nr. 1 af Alexander McCall Smith, placeret i en københavnsk opgang, ja så har du måske en idé om stil og stemning."

Rie Osted kan udover forfatter skrive journalist, redaktør og klummeskribent på sit visitkort. Hun har skrevet en række skønlitterære bøger, en essaysamling, foruden fagbøger og håndbøger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar