mandag den 12. september 2011

Roman på vej fra Lindhardt og Ringhof

Dorte Holm
Flokdyr
Ny roman af forfatteren til Singleslinger er moden chick-litt om arbejds- og kærlighedslivets veje og vildveje.
I Kontorfællesskabet arbejder alle for sig selv. Der er ingen chefer, ingen snærende firmabånd eller inkompetente kolleger. Det er en stor legeplads i indre København, hvor grafikeren Jonathan, PR-journalisten Victoria, computerprogrammøren Jens og matchmakeren Simone kommer og går, som det passer dem. Og så arbejder de ellers, det bedste de har lært.
Jonathan er fraskilt og enlig far på deltid; Simone er - på trods af sit erhverv - single; Victoria er gift, men har noget kørende ved siden af; og Jens lever for rusen fredag nat. Ind i dette kontorfællesskab flytter Ella, 31 år og lige flyttet hjemmefra. Vi følger de fem i nogle begivenhedsrige måneder, der kommer til at vende op og ned på alles liv ...

Dorte Holm, (f. 1968) er forfatter, oversætter og underviser. Hun er bl.a. uddannet i kommunikation og engelsk. Hendes første to romaner, I spænd og I tvivl, handlede om at være ung kvinde på randen af et nyt årtusind. De to romaner udkom i 2006 i en samlet udgave med titlen Singleslinger.
Fakta om bogen
Titel: Flokdyr
Forfatter: Dorte Holm
Omfang: 320 sider
Pris: 249, 95 kr.
Udkommer tirsdag den 18. oktober 2011.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar