mandag den 19. september 2011

Følg dit barn skridt for skridt

Søren Bilsøe

Hvorfor griber det nyfødte barn fast om ens finger, når man rører ved dets hånd? Og hvad betyder de motoriske skridt for udviklingen af barnets hjerne?
Følg dit barn skridt for skridt er en enkel og overskuelig bog til dig, som synes det er sjovt at følge med i dit barns udvikling, og gerne vil vide, hvad du kan gøre for at støtte den.
Bogen indeholder tre dele: Først en beskrivelse af udvikling af motorik, sanser og perception hos barnet, derefter en del hvor du skridt for skridt kan følge alle de magiske milepæle fra barnet er 0-6 år, og hvor der er forslag til, hvad du kan lege med barnet for at stimulere denne udvikling, og til sidst er der plads til at du selv kan notere, hvornår dit barn gjorde hvad.
Om forfatteren: Søren Bilsøe har i mange år arbejdet med børns udvikling og laver legetøj til de mindste, der stimulerer deres sanser, motorik og perception. Med Følg dit barn vil han gerne vise, hvor lidt der egentlig skal til for at stimulere barnets udvikling, og hvor let det kan gøres. For ham handler det om at give barnet et godt og solidt fundament at opleve verden ud fra, og det hjælper man bl.a. barnet med at få, hvis man støtter udviklingen af både motorik, sanser og perception.
Bogen er en revideret udgave af ’Det hele barn’.
Titel: Følg dit barn skridt for skridt
Forfatter: Søren Bilsø
Omfang: 160 sider
Pris: 249,95 kr.
Udkommer 19. september 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar