mandag den 5. september 2011

En ny, gotisk roman med alt, hvad der hører til genren

Ny roman af den australske
bestsellerforfatter Kate Morton

I 2010 udkom Kate Mortons anden bog på dansk, Den glemte have. Nu er hun tilbage med En fjern hvisken – en ny, gotisk roman med alt, hvad der hører til genren af gammelt aristokrati, spøgelser og familiehemmeligheder, og som fører læseren frem og tilbage i tiden mellem nutiden og 2. verdenskrig.

Edie og hendes mor har aldrig haft et nært forhold. Men da et gammelt brev fra Milderhurst Castle pludselig dukker op, får hun en mistanke om, at forklaringen på morens følelsesmæssige kulde måske skal findes der. På trods af sin mors ønske beslutter Edie sig for at efterforske sagen og selv besøge Milderhurst. Her finder hun de tre Blythe-søstre, der lever som gammeljomfruer i det falde-færdige slot, og mens Edie optrevler historien om, hvordan hendes mor som ung pige var evakueret dertil under krigen, hører hun en fjern hvisken fra slottets mure om andre gamle hemmeligheder, som har været begravet alt, alt for længe.


Kate Morton (f. 1976) er født og opvokset i Australien. Hun debuterede som forfatter i 2006 med romanen Huset ved Riverton, som blev en kæmpesucces og en af årets mest solgte bøger, da den udkom i England i 2007. Kate Morton har toppet bestsellerlisterne verden over, og hendes bøger er solgt til udgivelse i 36 lande.

Læs mere på www.katemorton.com

Kate Morton
EN FJERN HVISKEN
Originaltitel: The Distant Hours
Oversat af: Marianne Linneberg Rasmussen
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
ISBN: 978-87-368-1979-4
576 sider
Udgivelsesdato: 15. september 2011

Udgives også som e-bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar