onsdag den 28. september 2011

Anne B. Ragdes debutroman

Nu udkommer bestsellerforfatter Anne B. Ragdes debutroman fra 1990 på dansk. En tiger for en engel rummede oprindeligt en del norsk dialekt, men er nu skrevet igennem af forfatteren og på vej til udgivelse i flere lande.

Lottes far er flyttet og hendes mor svinger mellem dyb fortvivlelse og overgearet entusiasme. Hverken hverdag eller højtider er det samme uden faren. Heldigvis skal Lotte holde sommerferie hos farmor og farfar på Vestlandet – langt væk fra børnenes hvisken i gården.
Men da hendes far melder sin ankomst med sin nye kone, sættes ferieidyllen på prøve.

En tiger for en engel skildrer en lille piges tanker og følelser i forbindelse med familielivets opløsning – i en tid hvor skilsmisser ikke var hverdagskost og mødre gik hjemme.



Anne B. Ragde (f. 1957), norsk prisbelønnet succesforfatter, er i sit hjemland kendt som en stærk og særlig stemme, der markerer sig i debatten og boltrer sig inden for flere litterære genrer. I Danmark er hun især kendt for de tre bøger Berlinerpoplerne, Eremitkrebsene og Ligge i grønne enge. Trilogien slog alle salgsrekorder i Norge og er blevet tv-dramatiseret. Senest er romanerne Arseniktårnet (2009)
og Natønsket (2010) udkommet på dansk. Hendes bøger er solgt til flere lande.

Anne B. Ragde
EN TIGER FOR EN ENGEL
Originaltitel: Hvem sviktet Lotte?
Oversat af: Camilla Christensen
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
ISBN: 978-87-638-2005-9
261 sider, vejl. pris 299,95

Udgivelsesdato: 12. oktober 2011

Fås også som e-bog



Ingen kommentarer:

Send en kommentar