mandag den 12. september 2011

Historisk spændingsroman for unge læsere

Dødens å

Historisk spændingsroman for unge læsere af romandebuterende Annette Bjørg Koeller, elev fra Forfatterskolen for Børnelitteratur.

Er det sort uheld? Er det Å-manden, som er skyld i, at flere af landsbyens små børn drukner i åen? Eller er der en sindssyg morder på spil? Spørgsmålene vælter rundt i hovedet på Fria.
Sammen med sine forældre bor hun tæt på åen, hvor hendes søster druknede som lille. Der er gået adskillige år siden den forfærdelige hændelse, men ingen taler om den. Da en ny ulykke sker, forsøger Fria at få hoved og hale i de mange mistanker, hun og andre i byen går rundt med.
Men det er ikke ufarligt at stille spørgsmål ...

Dødens å er en historisk spændingsroman, som udspiller sig i Danmark i 1873 og klipper imellem den unge Fria og morderens bevidsthed.


Børn. De er overalt, hviner, skriger. Skingrende højt. Fægter rundt med deres små hænder. Små, bløde hænder. Griner og fniser, så jeg kommer til at huske. Jeg vil ikke huske. Ikke, ikke huske. De er små lys, der brænder og svier og får huden til at stramme. Jeg kan ikke holde det ud. Gør det noget at slukke nogen af dem?
(citat fra bogen)

Annette Bjørg Koeller (f.1964) har gået på Center for Børnelitteraturs forfatterskole og debuterede i 2008 med billedbogen Plasterpigen med tegninger af Lea Letén. Sidst udkom Stop så det der! (2010), som tematiserede mobning. Dødens å er Annette Bjørg Koellers første roman.

Annette Bjørg Koeller
DØDENS Å
Målgruppe: 12+
Omslagsgrafiker: StoltzeDesign
ISBN: 978-87-638-2188-9
175 sider
Udgivelsesdato: 9.september 2011
Vejl. pris 199,95
Fås også som e-bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar