mandag den 12. september 2011

NYHED FRA L&R Business


Jeff Dyer, Hal Gregersen, Clayton M. Christensen
Innovation – Tænk anderledes og gør en forskel

Tre af verdens førende innovationsforskere har kortlagt den innovative dna. De er nået frem til banebrydende resultater, som de præsenterer i denne bog, som er månedens bog i L&R Business.

Gennem seks år har Clayton M. Christensen, professor ved Harvard Business School, Hal Gregersen, professor ved Insead, og Jeff Dyer, professor ved universiteterne i Brigham og Wharton dybdeinterviewet en række innovatører. De har forsket i, hvad der præcist sker, når fx Steve Jobs fra Apple, Michael Dell fra Dell eller Jeff Bezos fra Amazon får nye ideer. Det viser sig, at de mest kreative og innovative ledere adskiller sig fra andre ledere på fem afgørende punkter:

• De er bedre til at associere
• De stiller konstant mange spørgsmål
• De observerer verden omkring sig
• De eksperimenterer, bl.a. ved at skille ting ad for at se, hvordan de fungerer
• De netværker med mennesker, der er anderledes end dem selv.

Den gode nyhed er, at det, de kan, er noget, vi alle kan lære. Hvis vi vel at mærke øver os.
Bogen gennemgår de fem færdigheder, som kendetegner innovative ledere. Dens konkrete og inspirerende forslag til, hvordan vi hver især kan øve os og blive bedre til at innovere i det daglige, er lige til at gå til. Forfatterne kigger også på de fem færdigheder i en business-kontekst og forklarer, hvordan en virksomhed skal agere i forhold til medarbejderne i forhold til processer og i forhold til at skabe en filosofi for at fremme innovation hos alle medarbejderne.

Om forfatterne: Clayton M. Christensen, professor v. Harvard Business School, Hal Gregersen, professor v. Insead, Jeff Dyer, professor v. universiteterne i Brigham og Wharton.

Fakta om bogen
Titel: Innovation – Tænk anderledes og gør en forskel
Forfattere: Jeff Dyer, Hal Gregersen, Clayton M. Christensen
Oversættelse: Susanne Grubb
Omfang: 320 sider, Hardback
Pris: 475 kr.

Udkommer torsdag den 15. september 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar