mandag den 5. september 2011

Problemer med at sove?

En god nats søvn er ingen selvfølge.
Mange danskere oplever, at de har svært ved at falde i søvn, at de vågner om natten eller sover uroligt og således ikke bliver velud-hvilede. Med Sov godt giver specialist i sundhedspsykologi, Bobby Zachariae, sunde og varige løsninger på søvnproblemerne.

Sov godt består af en række visualiseringsøvelser på to cd'er og et arbejdshæfte. Tilsammen udgør de et samlet program, som hjælper den enkelte til, hvordan man selv kan genoprette og fastholde sunde sovevaner og derved øge sin livskvalitet, sit humør og overskud.


Den første øvelse fokuserer på ændring af uhensigtsmæssige tanker om søvn, den anden er en regulær afspændingsøvelse, den tredje en øvelse i at lægge dagens problemer og morgendagens udfordringer til side, og den fjerde og sidste er en indsovningsøvelse.

Derudover forklarer Bobby Zachariae årsagerne til søvnproblemer og giver et indblik i den psykologiske søvnbehandling.

Sov godt er en del af Bobby Zachariaes serie af cd’er, Visualisering og livskvalitet, hvor der tidligere er udkommet: Mentale redskaber ved kræftsygdom; Få mere selvværd og bedre relationer; Lær at håndtere usikkerhed ved præstationer; Lær at håndtere stress; Find din indre balance; Immunforsvaret. Ressourcer og balance og Afhjælp angst og nervøsitet.

Bobby Zachariae er professor, cand.psych. og dr. med. med speciale i sundhedspsykologi og en af Danmarks førende stresseksperter. Har tidligere bl.a. udgivet bogen Trivsel og håndtering af stress, som er en praktisk håndbog både til ledere og medarbejdere. Zachariae er kendt fra tv og en populær foredragsholder.

Bobby Zachariae
SOV GODT
Redskaber til håndtering
af søvnpoblemer
Omslagsgrafiker: Bettina Kjærulff-Schmidt
ISBN: 978-87-1873-5
2 cd’er +16 siders booklet
Udgivelsesdato: 30. august 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar