mandag den 5. september 2011

Mmm – mere mad fra Italien

Den 2. september 2011 udkom

Hanne Birgitte og Anders Grøndahl
Den hemmelige italienske madklub
De 173 bedste opskrifter
200 sider, rigt illustreret, indbundet, vejl. kr. 299,95

Så er Hanne Birgitte og Anders Grøndahl klar med deres nye kogebog "Den hemmelige italienske madklub",

Ren nydelse. Farverigt, optimistisk, velsmagende og samtidig økonomisk. Det er kodeordene bag Grøndahl’ernes nye madbibel.

De skarpt udvalgte opskrifter i "Den hemmelige italienske madklub" er i den grad gennemtestede på utallige madkurser i såvel Italien som i Danmark, sådan at de virker – hver gang.

Bogen er spækket med livsglæde og atmosfære fra klubmøder, køkkener og markeder. Vi møder en lang række kokkevenner og magiske mammaer, der alle kan trylle med ganske få råvarer. Således er opskrifterne nemme at tilberede, og i det store indledende kapitel er der for eksempel 80 nye spændende forretter og godbidder at vælge imellem. Et praktisk indeks med de mange retter, som det tager under 20 minutter at tilberede, er en stor hjælp for den travle madansvarlige i familien.


"Den hemmelige italienske madklub" er desuden en hyggelig bog, som vil lune meget mere end TV’et på de kommende vinteraftener. Den vil helt sikkert friste læseren til at gå i køkkenet og genskabe stemningen og smagen af det herlige Italien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar