mandag den 5. september 2011

Hvordan er Bubber i virkeligheden?

Niels Christian Meyer, Maj Juni
Bare Bubber
Hvordan er Bubber i virkeligheden? Altså når han ikke sidder i et badekar eller interviewer medlemmer af en swingerklub? Svaret er, at han er præcis som han virker. Bubber er bare Bubber. Det, og så et væld af gode historier.
I biografien Bare Bubber fortæller Bubber ærligt om sit liv, og bringer læserne fra barndommen i det prominente liebhaverkvarter i Hellerup med sejlklubliv, drengerøvsture, skoleproblemer og ungdomsaffærer til arbejdet på daværende Kanal2, hvor han fik sit store badekarsgennembrud. Han fortæller også om, hvad han har lært af sine fejltagelser - hvordan han har kæmpet for at holde sammen på familien efter en affære, som havnede på forsiderne, og hvordan han fik sin karriere på ret køl efter fyringen fra TV2. For Bubber har en indre overlever, der altid samler ham op. En overlever, der hellere vil svælge i det gode end det dårlige.
Forfatter: Bubber har fået hjælp til at skrive bogen af journalist Maj Juni, som er bachelor i dansk og retorik, medforfatter til bogen Amerikanske tilstande – en rejse gennem drømmeland og skribent for en række magasiner.

Fakta om bogen
Titel: Bare Bubber
Forfatter: Niels Christian Meyer, Maj Juni
Omfang: 240 sider
Indbinding: Softcover
Pris: 249,95 kr.
Udkommer tirsdag den 30. august 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar