onsdag den 28. september 2011

Energi til hele livet

Søs Wollesen
Sund på halvvejen 

Det er skønt at fylde 40 – jo, det er! Især hvis man kender opskriften på, hvordan man holder sig stærk, sund og vital og undgår den værste aldersstivhed fysisk og mentalt.


Den opskrift får du her. Læge Søs Wollesen guider dig i denne bog sikkert igennem den alder, hvor du så småt mærker tegnene på, at +40-kroppen ikke vedligeholder sig selv. Hun fortæller, hvad der sker, hvorfor det sker og giver forslag til, hvad du kan stille op.

Du kan fx føle, at din energi slet ikke er, hvad den har været; du kan mærke en ny slags stivhed i kroppen, når du står op om morgenen. Et par irriterende ekstra kilo, der sidder lidt for godt fast. Et knæ, der begynder at drille. Huden, der bliver lidt tørrere eller hyppigere infektioner, der hjemsøger dig. Og måske har du tænkt, at ”det er nok bare mig” og undladt at nævne de nye skavanker for lægen? Så læs med her. For du er helt normal – og der er hjælp at hente!

Den første gode nyhed er, at du ikke behøver finde sig i det. Du kan selv gøre en masse for, at 40‘erne – og 50‘erne for den sags skyld – bliver de bedste år i dit liv. Den anden gode nyhed er, at det aldrig er for sent at gå i gang. Søs Wollesen viser vejen til, hvordan du får energi og overskud til at foretage dig alt det, du har lyst til – så længe du vil.

Læs blandt andet, hvordan du:

-          får energi året rundt – og forvalter den rigtigt

-          holder stofskiftet og hormonsystemet i balance

-          forebygger smerter og småskavanker

-          holder din krop smidig, dine knogler stærke og din hjerne skarp

-          passer din søvn og holder badevægten i ro

Søs Wollesen, 44, er læge, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut. Hun rådgiver både private og firmaer om kosttilskud og naturlægemidler og er brevkasseredaktør i ugebladet Femina og PSYKOLOGI. Hun har derudover stor succes med sine foredrag om bl.a. overgangsalderen og stofskiftet.


Søs Wollesen
Sund på halvvejen – Energi til hele livet
224 sider
Forlagets pris: 249,- kr.

Udkommer 5. oktober 2011

G.E.C. Gads Forlag A/S
www.gad.dk








Ingen kommentarer:

Send en kommentar