mandag den 12. september 2011

ANTBOYS

Den lille provinsby vrimler pludselig af folk med superkræfter, nogle af dem meget bevidste om det, andre lidt mindre. Antboy aka Pelle Nørhmann forstår ikke, hvor alle de helte og skurke kommer fra. Glæd dig til ”Slim, snot og superkræfter”, det nyeste bind i serien om drengen, der går fra at være skolegårdens nederste hakkekylling til at være superhelt.

Historien om Antboy er solgt til filmatisering og kan fra næste år også opleves som teaterstykke.

Seriens 6. bind udkommer i foråret 2012.


Kenneth Bøgh Andersen (f. 1976) er en af tidens mest populære børnebogsforfattere, også blandt drengene. Senest har en af de dedikerede fans lagt en lille film ud på Youtube med gengivelse af alle forfatterens bøger og teksten: Kenneth Bøgh Andersen!!! Den bedste forfatter nogensinde!!! Læs hans bøger!!!!

Kenneth Bøgh Andersen har udgivet adskillige bøger inden for genrerne gys og fantastiske fortællinger, bl.a. Den Store Djævlekrig 1-4. Han har modtaget flere priser, bl.a. BMF’s Børnebogspris og Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris, og som den eneste forfatter har han modtaget børnenes egen Orla Pris tre gange. Flere af bøgerne er udkommet i andre lande, og Antboy er foreløbig solgt til udgivelse i Sverige, Norge og Tyskland.

Kenneth Bøgh Andersen
SLIM, SNOT OG SUPERKRÆFTER (ANTBOY 5)
Målgruppe: Fra 9 år
Omslag og illustrationer: Erik Petri
Omslagsgrafiker: Leo Scherfig
ISBN: 978-87-638-1794-3
160 sider
Udgivelsesdato: 26. september 2011


Ingen kommentarer:

Send en kommentar