mandag den 24. oktober 2011

Tredje bind i krimiserien om Rebekka Holm

For to år siden mødte de danske krimilæsere den ambitiøse drabsefterforsker Rebekka Holm for første gang i Julie Hastrups debut En torn i øjet. I 2010 udkom andet bind, Det blinde punkt, der fulgte Rebekka tæt gennem labyrintiske mordgåder og personlige forviklinger. Nu udkommer tredje bind, Blodig genvej.

En varm julidag forsvinder den 9-årige Sofie Kyhn Larsen fra Naturlegepladsen i Valbyparken, hvor hun er på udflugt med sin familie. Politiet finder hurtigt hendes efterladte mobiltelefon, men ellers hører alle spor op.    

Rebekka Holm og hendes makker, Reza Aghajan, sættes på sagen, der bliver en kamp mod tiden. Sporene er få og forvirrende, og plud-selig peger flere af dem mod en af hendes nærmeste. Er morderen mon tættere på Rebekka, end hun selv tror?

Endnu en pige forsvinder, og Rebekka må se efterforskningen række ind i sit privatliv – med dramatiske konsekvenser.Julie Hastrup (f. 1968) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har bl.a. arbejdet på TV2/Lorry og Danmarks Radio. Hun debuterede i 2009 med bestselleren En torn i øjet, der er solgt til udgivelse i Norge og Tyskland. I 2010 fulgte hun op med
Det blinde punkt.

Julie Hastrup
BLODIG GENVEJ
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
ISBN: 978-87- 638-1433-1
327 sider, vejl. pris 299,95
Udgivelsesdato: 1. november 2011

Fås også som lydbog og e-bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar