mandag den 24. oktober 2011

Alt er sket før – og alt vil ske igenKjetil Johnsen stiller store spørgsmål i sin nye actionmættede serie, Den 4. parallel: Er det muligt med flere paralleller i vores egen virkelighed, hvad er tid og hvad er kvantemekanik egentlig?
Dette er blot nogle af spørgsmålene, som læseren konfronteres med.

17-årige Emma, krigeren Caine og telepaten Daniels mødes igen i en verden, der er ødelagt af krig og had. Emma finder spor, der fører tilbage til sit gamle liv, og en chokerende hemmelighed forandrer måden hun betragter sin fortid og fremtid på. For Emma og Caine bliver det til sidst en kamp mod - og i - tiden, for at stoppe en gal mands planer om verdensherredømme, og for at redde sig selv med livet i behold.

Kjetil Johnsen (f. 1966) har arbejdet som journalist og redaktør i mange år. Hans første bogserie Hjerteflimmer blev til, fordi det ungdomsblad han var redaktør for, mang-lede en føljeton. Siden er det blevet til næsten 30 bøger,  bl.a. den populære serie 4 VENINDER. Kjetil Johnsen er gift og har tre børn i alderen 10 til 17 år. Familien bor lidt udenfor Oslo.

Kjetil Johnsen
Den 4. parallel 3. Æon-paradokset
Originaltitel: den 4. paralell. Aeon-paradokset
Oversat af: Nanna Gyldenkærne
Omslagsgrafiker: Stoltzedesign
ISBN: 978-87-638-1819-3
314 sider, vejl. pris 199,95 kr.
Udgivelsesdato: 26. oktober 2011

Fås også som e-bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar