tirsdag den 11. oktober 2011

Hr. Skægs ABC

Mikkel Lomborg og Toke Reunert

Nu kommer sangene fra det populære DR-program Skæg med Bogstaver som bog. Der følger en cd med, så du kan synge med på sangene.

Hr. Skæg er vild med bogstaver. For når man har lært bogstaverne, kan man skrive ALT i hele verden.

Man lærer bedst, når man har det skægt. Så hvert bogstav har en sjov historie, og hver historie er en sang. Så her kan man læse bogstaverne. Og synge dem. Og finde ud af hvordan de lyder. Og se dem på billederne og lære hvordan de ser ud.

Udover en sang for hvert bogstav i alfabetet rummer bogen en sang for hele alfabetet samt kendingsmelodien fra Skæg med Bogstaver, i alt 31 sange.

Om forfatterne:

Mikkel Lomborg spiller den populære tv-figur Hr Skæg, som synger sange om bogstaverne og lærer børnene at stave til både mor og tissemyre. Med sit meterlange skæg og stærke nærvær er Hr. Skæg på kort tid blevet en kultfigur blandt børn i alderen tre til syv.
Toke Reunert er forfatter samt fagfilosof og forsker i sin fritid. Han er Mikkels mangeårige muse og musikalske makker. Sammen gør de alt hvad de kan for at få børneunderholdning og indlæring til at gå op i en højere enhed.
Nikolaj Grandjean, som også har arbejdet sammen med Mikkel igennem mange år, har været den bærende kraft bag musikken.
Miwer, der tidligere har tegnet bl.a. Rasmus Klump, trolden Hugo og illustrationerne til Børnenes Trafikklub, har stået for tegningerne.  

Titel:   Hr. Skægs ABC
Forfatter:             Mikkel Lomborg og Toke Reunert  
Omfang:         72 sider
ISBN:          9788711403723  
Pris:    199,95

Udkommer onsdag den 28. oktober  2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar