tirsdag den 11. oktober 2011

Ny roman af Marcia Willett

Ny bog fra Cicero | Rosinante&Co

Marcia Willett er tilbage med en ny roman om familier, kærlighed og venskab og om at turde gribe de muligheder for forandring, som livet tilbyder en.Det er helligtrekonger og tid til at tage hul på et nyt år på det gamle idylliske kloster Chi-meur i det smukke, barske Cornwall. Klosterets altmuligmand Clem og hans fireårige søn Jakey gør klar til at pakke julepynten ned, og Clems mor Dossie er kommet for at hjælpe dem. Clem kæmper stadig med sorgen over sin kones død og arbejder hårdt på at skabe et godt nyt liv for sig selv og sin lille søn i klosterets portnerbolig. Heldigvis er de omgivet af varme, gode mennesker, der står klar til at hjælpe og støtte.

Men den trygge base i klosteret er truet, da en pengebegærlig ejendomsspekulant fatter interesse for den smukke, historiske klosterbygning.
Vil Clem og den fasttømrede venneflok, som i den grad er afhængig af hinanden, endnu være sammen til næste jul? Og hvad vil de have lært om den sande betydning af familien og om at have et sted, man virkelig hører til?

Marcia Willett er forfatter til en lang række romaner, der for en stor dels vedkommende foregår i det smukke sydvestlige hjørne af England, og hendes trilogi om Chadwick-familien (Fremtids håb, Trygge rammer og Nye mål) er kendt og elsket af mange danske læsere. Hendes seneste roman på dansk er Sommerhuset.

Marcia Willett
TID TIL FORANDRING
Originaltitel: The Christmas Angel
Oversat af: Lene Schiøtt
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay/Imperiet
ISBN: 978-87-638-2008-0
285 sider, vejl. pris 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 25. oktober 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar