tirsdag den 11. oktober 2011

PIGERNES YNDE

Af Hans Schmidt Petersen
Udgivelsesdato onsdag den 9. november 

I tredje bind af Petersens krimiserie fra grænselandet må adskillige lokalpolitikere fra Dansk Folkeparti i Åbenrå lade livet
En sen aften lyder et skud på en stille villavej i Åbenrå.
Kjeld Madsen – skolelærer og lokalpolitiker fra Dansk Folkeparti – findes dræbt i sin villa.
Kommissær Carsten Mathiesen ankommer hurtigt til åstedet, men kan ikke forstå, at ingen har set morderen forlade huset. Er naboen, som er medlem af en skytteforening, den skyldige? Eller skal drabsmanden findes blandt Kjeld Madsens rivaler i hans eget parti?
Sagen tager en ny drejning, da Carsten næste dag modtager en anonym e-mail, afsendt fra Flensborg syd for grænsen, som antyder, at Kjeld Madsen var lidt for nærgående over for pigerne på hans skole.
Carsten kontakter sin unge tyske kollega Christiane Müller. Mordsagen viser sig at have tråde langt ind i Flensborgs underverden.
Så findes endnu en politiker fra Dansk Folkeparti myrdet.
Men hvor skal politiet rette søgelyset hen? Mod politiske kredse? Eller skal årsagen til drabene søges i Kjeld Madsens forkærlighed for de unge pigers ynde?

Hans Schmidt Petersen blev født i 1962 i Sønderjylland som del af det tyske mindretal. Hans første roman modtog Debutantprisen i 1993. Han bor i dag i Berlin og har skrevet en række krimier på tysk, hvoraf den ene modtog prisen som årets bedste krimi i Tyskland. Pigernes ynde er tredje, uafhængige bind i krimiserien fra grænselandet. Tidligere er udkommet Sneglens hus og Den sørgeligste død.

Forfatter: Hans Schmidt Petersen
Titel: Pigernes ynde
Genre: Krimi
Omfang: 315 sider
Format, indb.: 140 x 220, indbundet m. smudsomslag
Pris: Cirkapris 299,95 kr.
ISBN: 978-87-92523-70-9

Udkommer onsdag den 9. november 2011. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar