mandag den 27. juni 2011

Josh Linkner: Slip kreativiteten fri


Nyhed fra L&R Business

Josh Linkner
Slip kreativiteten fri

Den succesfulde amerikanske iværksætter Josh Linkner giver sit bud på, hvordan du genererer nye, profitable ideer og bruger dem til at give din virksomhed en konkurrencefordel.

I dag varer et produkt livscyklus ofte ikke mere end et år, og på lang sigt er den eneste måde at opretholde innovation og vækst derfor at være kreativ – på alle niveauer i organisationen.

Forfatteren Josh Linkner har uddraget essensen af sine årelange erfaringer som iværksætter og jazzmusiker samt hundredvis af virksomhedsledere og kunstnere i et femtrins-forløb, der sætter den kreative proces i system og hjælper ledere og medarbejdere til konstant at udvikle de ideer, deres virksomhed skal leve af.

”Slip kreativiteten fri” ruster virksomheder, ledere og medarbejdere til at hol-de den kreative proces og ideudvikling i gang, så de kan møde de udfordrin-ger, et marked i konstant forandring byder dem. Samtidig fortæller Josh Link-ner, hvordan kreativitet kan bruges i forbindelse med alt fra store, markeds-ændrende gennembrud over gradvis innovation til daglige, løbende forbedrin-ger.

Om forfatteren: amerikanske Josh Linkner er iværksætter, CEO for den suc-cesfulde online promotion-virksomhed ePrize og en habil jazzmusiker.

Fakta om bogen
Titel: Slip kreativiteten fri
Forfatter: Josh Linkner
Omfang: 264 sider
Pris: 475 kroner
ISBN: 9788711402016

Udkommer torsdag den 16. juni 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar