onsdag den 16. marts 2011

Udgivelser i Marts fra Gads Forlag

Tine Tholander
DIN - komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige -MOR-MANUAL

Alle nybagte mødre har stået der – med mørbanket krop, et svulmende stolt moderhjerte og hovedet fyldt med tvivl og forvirrende tanker. Den første tid melder spørgsmålet sig flere gange dagligt: ”Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt, at det ville være sådan her?”. Og det er netop det, Din komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og vældig vigtige mor-manual vil gøre: Sige det, som det er!


Når du er nybagt mor handler alt pludselig om baby. Det gør bogen her ikke – den handler KUN om dig – og om alt det nye, der sker med dig, med din krop og ikke mindst: med dine sindssygt mange hormoner. Og den er skrevet af en kvinde, der ved, hvad hun taler om; som selv har stået der i nattøj kl. 16 og undret sig over, hvor dagen (og natten!) lige blev af.

Mor-manualen er fyldt med gode, brugbare råd til at manøvrere i den nye rolle, og indeholder masser af tips til, hvad man stiller op med de mange nye udfordringer. Læs blandt andet om parforholdet, barslen, amningen (eller flasken), efter-fødsels-kroppen, de nye kolleger i mødregruppen, karrieren og forholdet til de nybagte bedsteforældre. Hvert kapitel er fyldt med anbefalinger fra de bedste eksperter på områderne – fagfolk, der til daglig beskæftiger sig med alle de vidunderlige, vanskelige oplevelser, der følger med verdens bedste job: At være mor!

Bogen er en turistguide til et land, mange vil opleve som fremmed og eksotisk – og slet ikke, hvad de havde forventet! Den indeholder også sjove og bevægende betragtninger over morrollen, lange lister over ting, man gerne ville have vidst – inden fødslen! – ligesom der er masser af indrømmelser fra (andre) uperfekte mødre.

Tine Tholander er journalist på Jyllands-Posten og mor til Ellen på 2 år. Tine har skrevet den bog, hun selv manglede som nybagt mor: En ærlig og brugbar guide til alle de mødre, der er nye i jobbet!

Tine Tholander
Din komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige mor-manual
252 sider
Forlagets pris: 249,- kr.
Gads Forlag

Udkommer 21. marts 2011



Maria Holkenfeldt Behrendt

Mit bedste karriereråd
85 topfolk afslører opskriften på succes

Hvad har filmen ”De uovervindelige” til fælles med et par våde bukser og en havkat i hyttefadet? De spiller alle en rolle i de råd, der gives videre af topchefer og iværksættere i denne bog. Råd, der har virket for dem selv.

Mit bedste karriereråd er fyldt med konkrete staldtips fra topchefer, iværksættere og kreative entreprenører - om uddannelse og kompetencer, om personlig karriereplanlægning, kunsten at motivere og omgås andre, svære valg og beslutninger, selvtillid og strategi. Blandt andet. For vi kan alle få brug for et godt råd – og i denne bog får du flere end 250 direkte fra dem, der har prøvet det selv. Bogen er til inspiration og eftertanke for alle, der vil noget med deres arbejdsliv – om det så er opad, fremad eller simpelthen derhen, hvor man selv kan bestemme, følge sine drømme eller skabe noget nyt.


Bogens mange markante personligheder deler ud af de erfaringer, de har gjort sig på vej mod toppen og succes. Læs blandt andet, hvorfor man skal vælge sin chef med omhu. Hvorfor man godt må spille på sit køn. Hvorfor man skal give æren for succeserne til andre. Hvorfor man aldrig skal tage et job på grund af lønnen. Hvorfor man godt må gå bag ryggen på sin chef – og hvorfor uddannelse ikke altid er en fordel.

I Mit bedste karriereråd er der bidrag fra blandt andre: NIELS B. CHRISTIANSEN DANFOSS / LARS LARSEN JYSK / JØRGEN VIG KNUDSTORP LEGO / MERETE ELDRUP TV2 / STEEN RISGAARD NOVOZYMES / DITLEV ENGEL VESTAS / CHARLOTTE JORST SKAGEN DESIGNS / JAN LESCHLY CARE CAPITAL / JØRGEN BODUM BODUM / ANDERS HOLCH POVLSEN BESTSELLER / PETER LANGDAL BETTY NANSEN TEATRET / ELISABETH SANDAGER HELENA RUBINSTEIN OG MANGE, MANGE FLERE ...

Maria Holkenfeldt Behrendt (f. 1972) er cand.mag. i retorik og har arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver. Er nu kommunikationskonsulent i Danmarks Evaluerings Institut (EVA).

Maria Holkenfeldt Behrendt

Mit bedste karriereråd - 85 topfolk afslører opskriften på succes
234 sider
Forlagets pris: 229,- kr.

Udkommer 31. marts 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar