onsdag den 16. marts 2011

Udgivelser i Marts fra Lindhardt og Ringhof

Ny bog fra Lindhardt og Ringhof

Louisa Lorang
Vild med hverdagen

Hurtigt, sundt og lækkert er vel drømmen om et godt hverdagsmåltid for de fleste. Det ved Louisa Lorang, og i sin nye kogebog kommer hun os i møde med 70 lette og lækre hverdagsretter, der kan laves i en fart. Vild med hverdagen er en kogebog, man vender tilbage til igen og igen.

Louisa Lorang inviterer os igen ind i sit hyggelige køkken, og byder denne gang på masser af inspiration og gode ideer til de dage, der er allerflest af - hverdagene.
I Vild med hverdagen serverer Louisa Lorang 70 lette hverdagsretter, der fortrinsvis er sunde, men gør plads til en enkelt syndig opskrift i ny og næ. Stilen er genkendelig dansk, men også med inspiration hentet fra køkkener i bl.a. Asien, Spanien, Italien og USA. Alle retter er til 2 personer.


Tiden er omdrejningspunktet for bogen, og hvert kapitel er forsynet med en overskrift, der angi-ver, hvor lang tid det tager at lave opskrifterne i det pågældende kapitel. Find en ret, der passer dig og din tid i kapitlerne: Lynfood, Hurtig hverdag, Okay-hurtig-mad, Slowfood eller i Go’ til to, hvor man bruger første dag på at lave lidt mere tidskrævende mad og genbruger resterne dagen efter til at lave et super hurtigt måltid.

Louisa Lorang er uddannet kok og fast madskribent på ugebladet Femina. Derudover er hun fast gæste-kok på morgen-tv og leverer opskrifter til Årstidernes måltidskasser. Hun har tidligere udgivet kogebøgerne Vild med vegetar og Vild med salater på Lindhardt og Ringhof.


Titel:Vild med hverdagen – også når det skal gå hurtigt
Forfatter:Louisa Lorang
Omfang:160 sider
Pris:249,95 kr.
ISBN:98711415634

Udkommer den 15. marts 2011


NY BOG PÅ VEJ fra Lindhardt og Ringhof

Margaret Atwood
Syndflodens år



Den store katastrofe indtræffer, og næsten alt menneskeligt liv udryddes. Ren, en ung natklubdanser, og Toby, som tidligere har været medlem af sekten Guds Gartnere, er blandt de få, som overlever i en verden, hvor man ikke kan stole på nogen eller noget – ikke engang dyrelivet. Syndflodens år er et nyt storværk fra en af Canadas betydeligste forfattere.
Syndflodens år er en roman, der både rummer ømhed, vold og sort humor. Margaret Atwood har en imponerende evne til at give selv det mest usandsynlige troværdighed, og hun har med Syndflodens år skabt en beretning, der i sidste ende handler om menneskets forhold til jorden og dens ressourcer.

Margaret Atwood er en af Canadas betydeligste forfattere. Hun har skrevet romaner, lyrik og essays, og det er blevet til mere end 40 bøger. Hendes bøger udkommer i 35 lande, og hun har modtaget over 60 litterære priser.



Titel:Syndflodens år (The Year of the Flood)
Forfatter:Margaret Atwood
På dansk ved:Vibeke Houstrup
Omfang:496 siderPris:349,95 kr.

Udkommer onsdag den 16. marts 2011



NY BOG fra Lindhardt og Ringhof

Lene Holme Samsøe
Mere feminin strik

En bog fuld af opskrifter på lækkert nyt strikdesign med fine og gennem-førte detaljer. Bogen henvender sig til den garvede strikker og nybegynde-ren.

Mere feminin strik er både til dem, der elsker lækre garner og allerede strikker skønne feminine trøjer, tørklæder, sweatre, huer, veste og vanter, men med sine begynderprojekter i retstrik, kan debuttanterne også være med.

Bogen indeholder 27 spændende modeller, som konstruktionsmæssigt spænder bredt. Her finder man masser af klassisk strik side om side med nye, skæve modeller med delikate detaljer i både strukturer, mønstre og materialer. Alle de garner, der bruges, er nemt tilgængelige.


Lene Holme Samsøe har arbejdet som strikkedesigner siden 1988. I dag er hun fuldtidsbeskæfti-get med at designe strik til både danske og udenlandske garnfirmaer, ugeblade og magasiner

Titel:Mere feminin strik
Forfatter:Lene Holme Samsøe
Omfang:128 sider
Pris:249,95 kr.

Udkommer onsdag den 16. marts 2011



NYHED FRA L&R Business

Den 17. marts udkommer Daniel H. Pinks Motivation – Den overra-skende sandhed om hvad der motiverer os.

Daniel H. Pink
Motivation – Den overraskende sandhed om hvad der motiverer os

Daniel H. Pink trækker på fire årtiers videnskabelig forskning i motivation, når han afslører sandheden om, hvad der virkelig motiverer os – og hvordan vi kan bruge denne viden til at arbejde og leve på en bedre måde.


Hemmeligheden bag høj ydeevne og tilfredsstillelse – både på arbejdet, i undervisningsinstitutionerne og i hjemmet – er et dybt forankret menneskeligt behov for selv at styre vores liv, for at lære og skabe nye ting og gøre noget godt for os selv og vores verden. I Motivation undersøger Daniel H. Pink den sande motivations tre elementer – autonomi, mestring og formål – og giver kloge og overraskende teknikker til at sætte dem i gang med. Undervejs tager han os med til firmaer, der bruger disse nye tilgange til motivation, og præsenterer os for de videnskabsfolk og iværksættere, der viser os en dristig ny vej fremad.

”Jeg håber, at rigtig mange virksomheder og ledere vil benytte sig af tankerne i denne bog. For skal vi skabe større resultater her i landet, kræver det motiverede medarbejdere, der får det optimale ud af deres potentiale og kompetencer.”- Ulrik Wilbek fra bogens forord.

Daniel H. Pink er amerikansk bestsellerforfatter, som skriver om arbejdsliv, business og politik. Har tidligere arbejdet som taleskriver for Al Gore og redaktør for Wired, samt skrevet for bl.a. NY Times og Harvard Business Review. På dansk er tidligere udkommet Ny verden – Nyt tankesæt – fra informationsalderen til koncepternes tidsalder (2006) hos L&R Business.

Fakta om bogen
Titel:Motivation – Den overraskende sandhed om hvad der motiverer os
Forfatter:Daniel H. Pink
Oversættelse:Susanne Grubb
Omfang:256 sider, Hardback
Pris:475 Kr.

Udkommer torsdag den 17. marts 2011



NY BOG PÅ VEJ FRA LINDHARDT OG RINGHOF

Frelst, tyk, alt for naiv, medieliderlig, supersød, rimelig vigtig eller bare en hippie? Vurder selv, når biografien om én af Danmarks største mediepersonligheder udkommer den 22. marts.

David Pepe Birch
Master Fatman


Morten Lindberg, aka Master Fatman, er kendt fra tv-underholdning, el-basspil, reklamer, foredrag, bands, jazz-skolen, klummer, dj-jobs og alt det andet, der har skabt hans krøllede karriere. Spørg man ham selv, er det alt sammen en del af en større plan; en mission faktisk.
Master Fatmans mission går i korte træk går ud på at gøre verden til et bedre sted at være ved hjælp af alle de midler, han har til rådighed. Det handler om at redde verden med kærlighed. Og ja, det lyder langhåret, men manden mener det, og så er der ingen grund til ikke i det mindste at lytte til, hvad han har at sige.

I Master Fatman får du hele historien om Morten Lindberg og om, hvordan han blev til kunstneren og mediepersonen Master Fatman; om barndommen i Odensekvarteret Dalum og ungdommen i Københavns firserkolde punkmiljø, om rejserne i Indien, livet på scenerne og hundredvis af andre steder i verden - og om hvordan han de seneste år har brugt en masse af sin tid på at hjælpe fattige børn i et sydamerikansk slumkvarter.

Bogen illustreres bl.a. med billeder fra Morten Lindbergs ungdom og fra Brasilien.
Morten Lindberg, f. 1965, er forfatter, musiker, tv-vært og instruktør. Desuden er han manden bag et projekt for udsatte børn i Brasilien.
David Pepe Birch: David Birch er PR-ansvarlig for Det Kongelige Teater, Skuespillet. Han har tidligere arbejdet som kulturjournalist på bl.a. Politiken og 24timer.

Fakta om bogen
Titel: Master Fatman. En kærlighedshistorie
Forfatter: David Pepe Birch
Indbinding: Hardcover
Omfang: 240 sider
Pris: 249,95 kr.
Udkommer tirsdag den 22. marts 2011


NY BOG PÅ VEJ fra Lindhardt og Ringhof

Kom med indenfor i Southside United, White Pride og Copenhagen Casuals. Den 28. marts udkommer en ny bog hvor tre af generalerne i den danske hooliganisme for første gang står frem og fortæller historien om de stærke kræfter, der driver unge mænd til at opsøge stadigt voldsommere slagsmål.

Jonas Nyrup og Tom Carstensen
Hooligan – De danske broderskaber

"Jeg blødte over det hele, havde brækket anklen og fået et slag på rygsøjlen. Lægerne sagde, at næsen bliver ved med at løbe resten af mit liv. Er det det værd? Gu' fanden er det fucking det værd ...".- Tag med på en rejse ind i et lukket univers, hvor fodbold er mere end en hobby, og ære betyder alt.


For første gang fortæller topfolk fra Danmarks tre største hooliganfraktioner, Southside United, White Pride og Copenhagen Casuals om livet i fodboldens underverden. Det er en fortælling om blod, broderskabsbånd, planlagt vold og eksplosiv kærlighed til en fodboldklub, der driver unge mænd til at opsøge livsfarlige slagsmål.
Hooligan er historien om fodboldvoldens udvikling i Danmark, den engelske forhistorie og de danske hooligans forgrenede internationale forbindelser. Fra fødslen i de danske storbyer til fremkomsten af moderne casuals, der klæder sig i mærketøj og aftaler deres slåskampe på forhånd. I begyndelsen var våben bandlyst. I dag er der kun to regler: Man stikker ikke af ¬- og man sladrer aldrig!

Jonas Nyrup (f. 1972). Forfatter til flere bøger. Tidligere sportsjournalist på Ritzaus Bureau, B.T. og Berlingske Tidende. Kåret til Årets Sportsjournalist 2008.

Tom Carstensen (f. 1978). Journalist på DR’s Deadline og Orientering. Har skrevet intensivt om hooliganisme siden 2004. Bidrog i 2010 som ekspert i hooliganisme til en essaysamling fra univer-sitet i Malmø. Har en unik adgang til det danske hooliganmiljøs medlemmer. Netop nomineret til Kristian Dahls Mindelegat 2011 for sit arbejde med hooliganisme og det ekstreme højre. (Mobil: 28545816).

Titel:Hooligan - De danske broderskaber
Forfattere:Jonas Nyrup og Tom Carstensen
Omfang:272 sider
Pris:249,95 kr.

Udkommer mandag den 28. marts 2011



Ny bog fra Lindhardt og Ringhof

Ghita Nørby og Torben Thim
Ghitas roser

Enhver kender Ghita Nørby fra de store roller på teater, tv og film, men i denne bog er det havemennesket, vi møder. I samarbejde med vennen og roseneksperten Torben Thim fortæller hun om sin lidenskab for roser, deres særpræg og glæden ved at se dem gro.


Ghita Nørby har over 50 forskellige rosensorter i sin have; en have hun har forvandlet fra et vildnis af brændenælder til en frodig rosenhave med både moderne, engelske klatreroser og den helt store lidenskab – de historiske roser.

Ghitas roser er ikke et opslagsværk, men en hyldest til de smukke blomster og en bog om at kere sig om sine roser, omgås dem og nyde dem. Og samtidig tegner bogen et billede af en kvinde, der både i haven og i livet, har en praktisk indstilling og langt fra mener, at livet eller havearbejdet er yndefuldt.
Bogen er fyldt med skønne havebilleder og private fotos fra Ghitas liv og karriere.

Om forfatterne: Ghita Nørby er skuespiller og passioneret rosenelsker. Torben Thim har sin egen rosenplanteskole i Løve og er forfatter til bestselleren Historiske roser, der er solgt i over 35.000 eksemplarer. Ghita og Torben har kendt hinanden i over 25 år.

Titel:Ghitas roser
Forfatter:Ghita Nørby og Torben Thim
Omfang:176 sider, hardcover
Pris:299,95 kr.
ISBN:9788711418161
Udkommer den 28.marts 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar