mandag den 28. marts 2011

Udgivelser i April fra Gads Forlag



Ingrid Ann Watson
ELSK HAM IGEN
Sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold

Ser din bedre halvdel knap op fra avisen ved morgenbordet? Kan du i det hele taget knap huske, hvilken øjenfarve han har, fordi det er så længe siden du faktisk har set ham i øjnene? Kom han til at skrive ”med venlig hilsen” i den sidste mail han sendte dig? Og er det i det hele taget rigtig længe siden, han har taget initiativ til noget som helst?

Til alle de kvinder, der begynder at tænke på, om det er tid til at gå – men som egentlig allerhelst vil blive i deres parforhold – har samlivseksperten Ingrid Ann Watson skrevet bogen her.

Ingrid Ann deler i bogen gavmildt ud af mere end 20 års erfaring med rådgivning af kriseramte par: tankevækkende refleksioner, sunde selvransagelser samt gode råd og øvelser, der kan bringe kærligheden og tilfredsheden tilbage i forholdet.

Og belønningen venter på sidste side, lover hun sine læsere: Ikke alene vil vi kunne få et varmt, inderligt forhold igen; vi vil også lære at elske os selv højere!

Hun afdækker de typiske fælder, de fleste af os før eller siden falder i i vores parforhold – herunder: Den Retfærdige Harme – også kendt som: ”han kunne da godt lige… ” eller ”hvorfor er det altid mig, der skal …”. Samt følelsen af ensomhed, selv om man er to. Og selvfølgelig: den ultimative flugt fra et falmende forhold – utroskaben.

Ingrid Ann giver håndfaste råd til, hvordan vi kommer fri af fælderne igen. Hvordan vi ændrer vores dårlige vaner og bryder fri af de roller, vi har fået i parforholdet. Hvad vi kan stille op med os selv, hvis vi har fået en skidt vane med at brokke os. Hvordan vi tilgiver og kommer videre efter utroskab. Og hvornår det egentlig er tid til at sige: ”Jeg vil skilles.”

Ingrid Ann Watson er en velkendt samlivsekspert fra både tv, dagblade, brevkasser og magasiner. Hun er en efterspurgt foredragsholder og har gennem 20 år drevet en psykologisk praksis, hvor hun har hjulpet mange par til at lære at elske hinanden igen.

Se en finurlig film om bogen her: http://www.youtube.com/watch?v=SED5ldkRyPs

Ingrid Ann Watson
ELSK HAM IGEN - sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold
222 sider
Gads Forlag
Forlagets pris: 229,- kr.

Udkommer 28. april 2011




Helen Lyng Hansen
Sådan støtter du dit barns udvikling
Fra tilfreds baby til glad tumling

I løbet af de første tre år udvikler det lille barn sig i et ekstremt tempo. I denne bog fortæller sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen om, hvilken udvikling – især mentalt og følelsesmæssigt, men også motorisk – det lille barn gennemgår, og hvordan man som forældre bedst støtter barnet undervejs.

Bogen falder i to dele; i første del følger Helen Lyng Hansen uge for uge det lille barns udvikling fra fødslen til ca. 1 1/2 år; og i anden halvdel behandler hun tumlingealderen frem til barnets tredje leveår.

For hvert alderstrin sætter hun fokus på, hvordan barnet kommunikerer, hvordan det sanser og oplever sin omverden, hvordan det sover og spiser, hvordan det leger og lærer, og hvilke udviklingsmæssige milepæle, som hører alderen til. Og det hele er under hensyntagen til, at børn er forskellige, og at guldklumperne ikke altid kan sættes på formel!

Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre, som gerne vil forstå, hvad deres barn gennemlever i de første leveår, og hvordan man med enkle aktiviteter kan støtte barnets udvikling.

Bogen rummer desuden en række cases med forældre, som med deres baggrund som hhv. psykolog, jordemoder, hjerneforsker m.m. måske har en lidt anderledes oplevelse af deres barns første leveår.

Se Helen Lyng Hansen fortælle om bogen her: http://www.youtube.com/watch?v=uTZ461IU0pU

Helen Lyng Hansen er kvinden bag www.netsundhedsplejerske.dk, og herigennem har hun hjulpet tusindvis af desperate eller bare almindeligt bekymrede småbørnsforældre. Hun er desuden forfatter til bøgerne Sådan får du dit barn til at sove og (sammen med Sigrid Riise) De bedste (bedste)forældre (begge 2010).

Helen Lyng Hansen
Sådan støtter du dit barns udvikling – fra tilfreds baby til glad tumling
260 sider
Forlagets pris: 249 kr.
Udkommer 7. april 2011

Gads Forlag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar