torsdag den 19. maj 2011

Udgivelser i Maj fra Hr. Ferdinand

"... jeg underholdes kosteligt og voldsomt..."

Ny bog af Carofiglio netop udkommet på dansk.

SKINNET BEDRAGER er den tredje bog af Gianrico Carofiglio på dansk. De to første Med lukkede øjne og Begrundet mistanke er blevet godt modtaget af både læsere og anmeldere.

Carofiglios bøger er feel-good krimier fyldt med charme, spænding og italiensk atmosfære.

Skinnet bedrager er en velskrevet, underholdende, spændende og afdæmpet krimi, og Carofiglios hovedperson; antihelten og advokaten Guido Guerrieri er endnu en gang et herligt bekendtskab.


Uddrag af anmeldelser af Carofiglios bøger:

"...jeg underholdes kosteligt og voldsomt af denne elegiske og nostalgiske flanør."
- Bo Tao, Politiken

"Carofiglios bøger om forsvarsadvokat Guerrieri er utrolig stemningsfyldte og samtidig nogle meget litterære krimier. Carofiglios bøger anbefales varmt, og hvis man synes man har fået ”krimiforstoppelse” af de mange krimier der ligner hinanden, kan Carofiglio være kuren."
- Litteratur.dk

”BEGRUNDET MISTANKE er endnu en eminent roman af italienske Gianrico Carofiglio om advokaten Guido Guerrieri... Det her er stjernegodt. Alle skal læse Carofiglio og opleve, hvorfor krimien kan være stor litteratur.”
- Mette Strømfeldt, Berlingske Tidende

"Trods den spændende krimigåde glemte jeg nærmest nogle gange, at det er en krimi, jeg læste, så fine er beskrivelserne af byen Bari og så kraftig er duften af cappuccino."
- Fyns Amts Avis

"Jeg har for længst læst ham på både tysk og engelsk, og i årevis undret mig over, at ingen af hans titler var oversat. Men juhu, nu udkommer den internationalt storsælgende, italienske forfatter, Gianrico Carofiglio, endelig på dansk! ... Det er italiensk, og det er eccellente!"
- Sissel-Jo Gazan, forfatteren bag Dinosaurens fjer

Forfatteren Gianrico Carofiglio er født i 1961. Han er selv bosat i Bari i det sydlige Italien, hvor han arbejder som antimafiadommer. Han står bl.a. bag nogle af regionens alvorligste domme i korruptionssager, organiseret kriminalitet og menneskesmugling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar