onsdag den 24. august 2011

Korsaren af Clive Cussler

Ny bog fra Cicero | Rosinante&Co

Clive Cussler har med sine spændings-romaner solgt over 70 millioner eksemplarer verden over. Nu er han aktuel med den 4. bog på dansk om Juan Cabrillo og hans agenttrænede mandskab om bord på det tophemmelige militærskib Oregon.

På vej til topmøde i Libyen styrter den amerikanske udenrigsministers fly ned. CIA stoler ikke på libyerne og hyrer derfor Juan Cabrillo og hans agenttrænede besætning til at finde flyet – og deres bange anelser viser sig at være berettigede. Cabrillo og hans mandskab finder flyet, men diplomaten er forsvundet på grund af en forræderisk libysk minister med sin egen dagsorden, som Cabrillo er nødt til at sætte en stopper for.

Men hvad er forbindelsen til et søslag for 200 år siden og de endnu ældre islamiske skriftruller, som libyerne er så opsatte på at finde? Svarene fører Cabrillo tilbage i historiens mørke og ind i en voldsom kamp mod nutidige korsarer, og nationers skæbne afgøres på åbent hav.


Clive Cussler er forfatter eller medforfatter til mere end 40 spændingsromaner og desuden en ivrig marinearkæolog. Med sit firma Numa ® har han bl.a. fundet mere end 60 skibsvrag. Læs mere på www.clive-cussler-books.com

Sammen med forfatterkollegaen Jack du Brul har Clive Cussler skrevet bøgerne om Juan Cabrillo og hans mandskab på militærskibet Oregon. Korsaren er 4. bog på dansk i bestseller-serien Oregon Files. Tidligere er udkommet Den gyldne Buddha, Skeletkysten og Pestskibet.

Clive Cussler
og Jack du Brul
KORSAREN
Originaltitel: CORSAIR
Oversat af: Asbjørn Skygge
Omslagsgrafiker: Larry Rostant
ISBN: 978-87-7079-060-4
360 sider
Udgivelsesdato: 30. august 2011



Ingen kommentarer:

Send en kommentar