onsdag den 24. august 2011

Da bunden faldt ud af himlen

af Jenny Wingfield
Ny bog fra Cicero | Rosinante&Co

Filmmanuskript-forfatter Jenny Wingfield debuterer med historien om en amerikansk familie i midthalvtredserne, hvor verden ændrer sig markant som ved et lyn fra en klar himmel.

Hver eneste sommer starter på samme måde. Willadee og Samuel Lake stuver deres tre børn, Noble, Swan og Bienville, ind i bilen for at køre til Moses-familiens årlige træf langt ude på landet hos Willadees forældre i Arkansas. Den elleveårige Swan elsker den uge, de tilbringer hos Granny Calla og Papa John. Her kan man boltre sig på engen og lege vildt med de mange fætre og kusiner, mens det store brogede galleri af onkler og tanter har travlt med spise og snakke.

Men selvom sommeren 1956 starter som alle andre, får familietræffet en brat afslutning. Papa John skyder sig en kugle for panden, og det bliver for Swan begyndelsen på et år der på en og samme tid er mere forfærdelig og mere vidunderlig end alle de foregående tilsammen.


Jenny Wingfield bor i Texas, er kendt som filmmanuskript-forfatter og har bl.a. skrevet filmen The Man in the Moon med Reese Witherspoon i hovedrollen. Da bunden faldt ud af himlen er hendes debut som romanforfatter.

Jenny Wingfield
DA BUNDEN FALDT UD AF HIMLEN
Originaltitel: The Homecoming of Samuel Lake
Oversat af: Alis Friis Caspersen
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
ISBN: 978-87-7079-077-2
318 sider
Udgivelsesdato: 1. september 2011
Udgives også som e-bog


Ingen kommentarer:

Send en kommentar