onsdag den 24. august 2011

Gotisk ungdoms-thriller

To liv på tværs af to århundreder opslugt af det samme spørgsmål: Er der et liv på den anden side? Ny bog fra den prisbelønnede britiske forfatter Marcus Sedgwick.

På det engelske gods Winterfold Hall foretager den lokale præst og den nytilflyttede dr. Barrieux farefulde eksperimenter udi det hinsidiges mørke og mystik. To århundreder senere må Rebecca nødtvungent flytte ind hos sin far, der bor i den engelske flække, hvor havet er godt i gang med at æde sig ind på byens kyst. Da Rebecca en dag møder den gådefulde Ferelith åbner byen imidlertid op for sin hårrejsende historie. Sammen tager de to på en klaustrofobisk færd ind i Winterfolds godt begravede hemmeligheder. Hemmeligheder, der skal vise sig mere makabre end Rebecca nogensinde kunne have forestillet sig.


Marcus Sedgwick (f. 1968) er tidligere forlagsredaktør og en af Englands mest produktive ungdomsforfattere. Siden hans debut i 2000 har han rundt regnet udgivet en bog om året. Hans omfattende forfatterskab har modtaget nomineringer og har vundet over 30 priser, heriblandt the Booktrust Teenage Book Award og the Edgar Allan Poe Award. Den hvide krage blev nomineret til både The Carnegie Medal og The Guardian Children’s Book Prize.

Marcus Sedgwick
Den hvide krage
Originaltitel: White Crow
Oversat af: Nanna Gyldenkærne
Målgruppe: 12-15
Omslagsgrafiker: Getty
Dansk tilrettelæggelse: SisterBrandt
ISBN: 978-87- 638-1750-9
224 sider, vejl. pris 229,95 kr.
Udgivelsesdato: 18. august 2011
Fås også som e-bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar