onsdag den 24. august 2011

Datterselskabet

Marianne Eilenberger
Datterselskabet
Giv din datter selvtillid og styrke

Aldrig har vores pigebørn haft så mange muligheder for at vokse og udvikle sig til stærke, kloge kvinder – og aldrig har kravene og udfordringerne til pigerne været så store. Så: hvordan skaber man en glad og stærk pige, der strutter af selvværd og ikke ligger under for gruppepres og skæve idealer?


Journalist, forfatter og mor til en otteårig pige, Marianne Eilenberger, har sat sig for at finde ud af, hvordan det står til med vores døtre anno 2011 – og hvad og hvor meget, der egentlig er at bekymre sig om.

I bogen opsøger Eilenberger en række eksperter og taler med dem om bl.a. mad, selvtillid, mor som rollemodel, fars unikke betydning, pinkificering, prinzezzebøger, perfektion, mobning, uddannelse, drenge, sex og meget, meget mere. Alt sammen tilsat det berømte Eilenbergerske bid.

Uanset, om du har en fireårig pige i prinsessekjole, en 11-årig, der elsker at fyre den af som popstjerne hjemme i stuen eller en 15-årig, der fordeler sin tid ligeligt mellem spejlet og Facebook – så vil du her finde svar på en lang række af dine spørgsmål.

Datterselskabet hjælper dig med at blive klogere på din datter – og klæder både dig og hende på til at tackle de mange udfordringer der venter forude.

Marianne Eilenberger (f. 1965) er retoriker og har i mere end 20 år skrevet om kvinder, mænd, børn og andre mennesker i hundredvis af klummer, blogs på Politiken og som brevkasseredaktør på B.T. Hun er mor til en søn på 19 og en datter på otte. Datterselskabet er hendes femte bog.

Marianne Eilenberger
Datterselskabet – giv din datter selvtillid og styrke
204 sider
Forlagets pris: 229,-
Udkommer 15. august 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar