onsdag den 20. april 2011

Udgivelser i Maj fra Thaning og Appel


Jill Mansell
Cleo og kærligheden

Cleo har ikke den største erfaring med lange forhold – eller forhold i det hele taget. Men så dukker vidunderlige Will op og hendes liv forandrer sig.

Men Will er ikke den eneste mand, der dukker op: Ud af fortidens skygger kommer et lille problem med et stort ego: Johnny LaVentura. Han er charmerende og succesfuld – samt Cleos plageånd fra barndommen.

"Gør dig klar til at læse denne sjove, romantiske roman i ét stræk – det gjorde vi" – Closer

Jill Mansell modtog ”The Romantic Novelists’ Associations Award” for bedste romantiske komedie da bogen udkom i England.

Jill Mansell er engelsk bestseller-forfatter og har solgt i flere end 3 mio. eksemplarer verden over. På dansk er tidligere udkommet Rygtet vil vide, Et tilbud du ikke kan afslå og Den rette beslutning.

Læs mere på forfatterens hjemmeside www.jillmansell.co.uk eller på www.thaningogappel.dk

Udkommer 10. maj 2011Operation Mincemeat
Ben Macintyre

Udkommer 5. maj
Operation Mincemeat var den mest succesrige vildledningsmanøvre under Anden Verdenskrig – og i hvert fald den mest besynderlige. Planen skulle overbevise tyskerne om, at de Allierede planlagde at angribe Grækenland og ikke Sicilien.

Den førte de tyske spionchefer bag lyset, sendte tyske tropper i vild fart i den forkerte retning og frelste i tusindvis af liv ved at benytte sig af en agent, som på ét afgørende punkt var anderledes end nogen anden spion: Han var død!
Planen omfattede en række usædvanlige personer som for eksempel en berømt retsmediciner, en guldgraver, en opfinder, en smuk sekretær, en ubådskaptajn, tre forfattere, en hidsig admiral, som elskede fluefiskeri, og en død vagabond fra Wales.

Forfatter Ben Macintyre er redaktør på The Times. han har skrevet otte bøger, inklusive Agent Zigzag om Eddie Chapman, dobbeltagenten fra Anden Verdenskrig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar