onsdag den 20. april 2011

Udgivelser i Maj fra Forlaget Aronsen


Den svenske succesdebutant Simon Kudrischoff kommer til København i anledning af udgivelsen af hans roman HUSET PÅ ARLOZOROVGADE

Simon Kudrischoffs debutroman Huset på Arlozorovgade, som i Sverige har solgt 22.000 eksemplarer, er Aronsens bud på årets sjoveste bog!

Fredag den 20. maj 2011 udkommer romanen i dansk oversættelse af Niels Lyngsø.

En befriende beretning om begær, Biblen og andre bøger

I den humoristiske og varme fortælling er vi hjemme hos Nathan og hans naboer – digteren Assaf, den underskønne professorinde Leah, den mislykkede poet Yair og enken Yisraela – i Huset på Arlozorovgade, Tel Aviv. Frimodigt blander Simon Kudrischoff erotik, litteratur og jødisk kultur og skriver befriende om lyst og venskab.

Hvem myrdede Haim Arlozorov?

Parallelt med denne beretning fra en ejendom i det moderne Israel løber en historie baseret på virkelige hændelser omkring mordet på den højtstående jøde Haim Arlozorov, som blev myrdet på Tel Aviv Strand i 1933 efter kontroversielle forhandlinger med nazisterne.

Interview med forfatteren

Simon er født i 1985 og bor i Stockholm. Dele af Huset på Arlozorovgade er skrevet, mens han boede i Tel Aviv. I forbindelse med romanens udgivelse kommer han til København den 20.-22. maj 2011.

Læs mere om Simon her: http://simonkudrischoff.se/om-simon/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar