onsdag den 20. april 2011

Udgivelser i April fra Nyt Nordisk Forlag

Den 28. april 2011 udkommer

Juliet Pegrum
Sjov med yoga
– for børn og voksne
med forord af Henriette Zobel

Sjov med yoga – for børn og voksne præsenterer dig for mere end 70 yogaøvelser i børnehøjde, som du kan lave med dit barn helt ned til treårsalderen.

Yoga hjælper børn til at mærke og lytte til dem selv og deres krop og herigennem opnå mere selvindsigt og udvikle større selvtillid og selvværd.

Bogen indeholder udførligt beskrevne og rigt illustrerede øvelser, som udfordrer barnets fysik og forbedrer dets smidighed, koncentration, balance og koordination. Nogle af øvelserne kan fungere som samarbejdsøvelser, da de kræver, at man er to eller flere om at lave dem.

Det hele foregår gennem leg og imitation af dyr, ting og begreber, som barnet kender fra sin hverdag. I kan f.eks. brøle som en løve, lege at I er en tekande eller stå fast og urokkelige som et bjerg.

Yoga kan være en måde at finde ro sammen i en ofte hektisk hverdag. Sjov med yoga – for børn og voksne indeholder forslag til åndedræts- og visualiseringsøvelser, der appellerer til dit barns sanser og fantasi, og som kan give jer et fælles frirum.

Sidst i bogen gives forslag til aldersopdelte øvelsesserier, som du kan lade dig inspirere af. Yoga i børnehøjde er sundhed for både krop og sjæl, og Sjov med yoga – for børn og voksne lægger op til mange timers sjov og velvære sammen med dit barn.

Rigtig god fornøjelse!

Henriette Zobel har skrevet bogens forord og anbefaler den varmt med ønsket om at sprede glæde og lys i mange børnefamilier.

128 sider, rigt illustreret, vejl. kr. 199,95Den 15. april 2011 udkommer

Neils Sønderby
Kan jeg hjælpe den næste?
84 sider, vejl. kr. 129,95

Dine kunder er så irriterende, at man tror det er løgn! Enig? Så lad os komme videre...

Kan jeg hjælpe den næste?
- er en humoristisk lille hilsen fra en helt umulig kunde til dig og alle andre, der står bag disken i butikken, på hotellet, på kontoret, i flyet eller.? En skideballe, der måske ender som en kærlighedsrevolution ...

Bogen er en levende og letlæst appetitvækker, der tager fat i de mange sjove episoder ude i butikkerne og den er ment som en underholdende og lærerig lille guide til dig, der gerne vil blive bedre. Eller som en sjov gaveide fra chefen, kunden eller konen. Eller måske endda som det farverige indslag på HG-uddannelsen, kurser etc.

Sidst i bogen skriver Niels Sønderby en kærlig tak til;
Hende, der kun svarede mig med enstavelsesord. Ham, der talte i mobiltelefon med sin ven, mens jeg ventede. Hende, der virkede så livstræt, at hun fortjente et kram. Ham, der var komplet ligeglad. Hende, der ikke kunne tænke selv. Dem, der var mere optagede af hinanden end af mig. Hende, der aldrig så op fra båndet. Ham, der lod som om han vidste noget om varerne. Hende med tyggegummiet og de lange smukke negle. Ham, der både lignede og lugtede af Roskilde Festival. Hende, der kiggede på mig, som om jeg var idiot. Ham, der syntes, det var hårdt. Hende, der ikke ville bytte min vare. Ham, der var helt udtryksløs i ansigtet og hende, der sagde de samme fem ting igen og igen.

Uden jer var denne bog aldrig blevet til noget!

Bogen er på 84 kulørte sider og koster ikke en bondegaard, til gengæld virker den garanteret resten af dit liv.
Den 15. april 2011 udkommer

Simon Scarrow
Gladiatoren
Romerrigets fjender søger hævn


Sidste år udkom forfatteren Simon Scarrow’s CENTURION på dansk, historisk fiktion i en fortættet, dramatisk og fandenivoldsk eventyrlig fortællerstil. Succesen opfølges nu af GLADIATOREN, der er en ny historie med de samme to romerske hovedpersoner, Marco og Cato.

I GLADIATOREN er Marco og Cato efter et jordskælv strandet på Kreta, hvor slavehæren planlægger et oprør mod de romerske herskere. Oprørerne levnes ikke mange chancer mod den stærke romerske legion, men moralen blandt romerne er under al kritik, og uden sejr vil magtbalancen skifte, og slaverne har et trumfkort i deres stærke leder gladiatoren Ajax.

Marco og Cato ser straks imperiets problemer i øjnene, da de står overfor den magtfulde oprørsleder Ajax, en gladiator der frygtløs har set døden i øjnene dagligt. Han er drevet af både politisk og personlig hævntørst, og måske er han for stor en overmagt for romerne ...

“Jeg behøver ikke den slags kompetente konkurrence”, skrev Bernhard Cornwell

452 sider, indbundet, vejl. kr. 249,95
Den 8. april 2011 udkommer

Per Henrik Brask
Reparation og vedligeholdelse af cykler
99 sider, rigt illustreret, hardback, vejledende kr. 199,95

Med forårets komme skal cyklerne frem fra vinterens skjul og måske er der lige en skrue, der skal justeres. I Reparation og vedligeholdelse af cykler er der hjælp at hente.

Endelig igen en cykelreparationsbog på det danske marked. Per Henrik Brask har skrevet en rigt illustreret og omfattende bog om reparation og vedligeholdelse af alle former for cykler; hverdagscyklen, mountain biken og raceren. Service af cykler kan udfordre og drille – hvad enten det er forebyggende, vedligeholdende eller udbedrende. I bogen guides du via tekst, fotografier og illustrationer gennem justeringer og reparationer, så din cykel bliver som ny.

Per Henrik Brask har tidligere skrevet Vi træner, motionerer og cykler og Mountain bike – Off road og cykler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar