tirsdag den 23. november 2010

Turen Går Til ABCiTY

Udkommer: Januar 2011

I ABCiTY bor 28 seje ABCitter, men deres verden er truet af de onde KRaPyLeR, der vil stjæle ABCiTYs vokalpiger. Din opgave er at flytte ind i ABCiTY og hjælpe Professor X, Fede Frede og alle de andre sjove ABCitter med at redde deres forråd af ord og undgå, at den lede edderkop KRaPyLia får held med at ødelægge sproget.

Forskning viser, at børn lærer bedst, når de er motiverede, udfordrede og har indflydelse på det, de laver.

ABCiTY er et pædagogisk computer-læringsspil til børn fra 4 til 7 år. Barnet bliver skoleklar gennem leg, da alfabetet og skriftsproget er integreret, og spillet tilpasser sig barnet i takt med, at bogstaverne beherskes. Og brænder det på, er Dino Martin altid i nærheden.

Som forælder kan man få en melding om, hvordan ens barn klarer sig på de forskellige fagområder.Ønsker barnet en pustepause, kan der lyttes til historier læst af Povl Dissing eller musik af rapduoen UFO-Yepha. Sammen med bl.a. Szhirley, Anne Marie Helger og Holger Bech-Nielsen lægger de nemlig stemmer til ABCitterne.

ABCiTY kræver ingen installation, det hele foregår online i et sikkert univers. Adgangskoden kommer i en æske sammen med Turen Går Til ABCiTY og giver frit spil i tre måneder. Æsken indeholder også sjove klistermærker og en refleks med Dino Martin.Se mere på www.abcity.dk

Om forfatteren:Dino Martin er født og opvokset i ABCiTY, har altid været lidt grøn i det, og meget snart er du hans allerbedste ven.

ABCiTY
Forfatter: Dino Martin med venner
ISBN: 978-87-567-9668-2
Pris: Kr. 200,- (vejl.)
Aldersgruppe: 4 – 7
Politikens Forlag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar