tirsdag den 23. november 2010

Prospect Park West

NY BOG PÅ VEJ fra Lindhardt og Ringhof

Amy Sohn: Prospect Park West

Ny ”mommy-lit”-roman om fire hjemmegående Brooklyn-mødres færden i og omkring Park Slope. “Sex and the City” møder “Desperate Housewives” i Prospect Park West.

Melora er en feteret skuespillerinde på antidepressiva. Hun er gift med skuespilleren Stuart og mor til adoptivsønnen Orion. Rebecca er freelanceskribent, gift med arkitekten Theo og mor til Abbie. Lizzie er tidligere lesbisk forlagsmedarbejder, gift med den sorte musiker Jay og mor til Mance. Karen er tidligere socialrådgiver, gift med advokaten Matty og mor til Darby.

Vi følger de fire kvinders liv gennem en sommer, hvor kvindernes liv på forskellig vis væves ind i hinanden. Kvindernes mødesteder er naturligvis legepladserne og den lokale ”brugsforening”: Prospect Park Food Coop, hvor de alle har frivillige arbejdstjanser.

Amy Sohn er født og opvokset i Brooklyn, er journalist og har skrevet klummer og blogs for diverse aviser og magasiner, blandt andet New York Post, New York Magazine og The Believer. Dette er hendes tredje roman. Hun skriver også manuskripter til film og tv. Læs mere om forfatteren på hendes hjemmeside: www.amysohn.com

Titel: Prospect Park West
Forfatter: Amy Sohn
Omfang: 480 sider
Indbinding: Hardcover
Pris: 299,95 kr.
Udkommer mandag den 17. januar 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar