tirsdag den 23. november 2010

Kloge kvinder kræsne mænd

Udkommer: Januar 2011

Opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene.
Bogen til kvinden, der desperat og uden den store succes, har prøvet at indføre mere sundhed til familiemåltiderne. Her er den ultimative sunde måltidsbog, der har opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene.

Bogen giver på snedigste vis kvinden et ”værk” af en værktøjskasse til at smugle mere sundhed ind i mandens og børnenes liv uden, at de aner det: Nye sunde hakkebøffer, ny sauce, grøntsager forklædt som syndigheder, ”grønt-forlænget kød” forklædt som kød, kager i nye formler, og brød med kloge krummer. Alt i alt en hverdags-platform, der giver mening hele vejen rundt.

Med en humoristisk mande-hørme-box får du til hver opskrift ideer til at præsentere måltidet på mandens præmisser, hvor kødet og mormor-faktoren er i fokus. Bl.a. vil du score mange kokke-point på intelligent brug af fløde, smør, bacon og bøf – i moderate mængder (efter de 8 kostråd). Og hvilken lettelse det også er for de mange mænd og kvinder, der i de seneste år har oplevet en kvælende sundhedsfanatisme.

Kort sagt: Kloge kvinder kræsne mænd er kalorier, hvor sidste ny forskning om gastronomi, ernæring, smag og økologi går direkte ind i mande-dna’et til stor sansefryd for alle om bordet.

Om forfatteren: Birgitte Escherich er Professionel Gastronom, indehaver af Kostkompagniet og kendt fra bl.a. ”Ha’ det godt”-programmerne på DR og for at være en af DK’s mest velrenommerede Professionelle Gastronomer og sundhedsstrateger.

Kloge kvinder kræsne mænd
Forfatter: Birgitte Escherich
Omfang: 224 sider
ISBN: 978-87-567- 9676-7
Pris: Kr. 250,- (vejl.)
Format: 19 x 25 cm
Indb.: Hardcover

Ingen kommentarer:

Send en kommentar