tirsdag den 23. november 2010

Italiensk mad i danske gryder

Udkommer: 8. februar 2011

David Fischer var en kok med baggrunden i orden, da han for tre år siden åbnede sin egen restaurant ’Hos Fischer’ på Østerbro, et lille afslappet og populært spisested med en helt særlig uhøjtidelig stemning, som Fischer selv kan tage æren for. Her kan man nyde hans italiensk-inspirerede mad, og det er noget, der kan få gæsterne til at vånde sig af glæde – og komme igen.
I denne bog videregiver han 90 af sine lækre opskrifter på pastaretter, kødretter og desserter, som han har haft med sig hjem fra sin tid som gourmetkok i Italien, nogle tillempet og forfinet til hans eget køkken, andre stadig de originale klassikere, der bare fungerer. Prøv fx hans Carpaccio di tonno (tuncarpaccio), Vitello tonato, Tortelini verde, Cacio e pepe (peberpasta), Gallinela (knurhane med merian) eller Bær med pannecotta.

Italiensk mad, der får englene til at synge.”David Fischer har på Østerbro åbnet en italiensk hule med den bedste pasta, vor anmelder har smagt uden for Italien.”Helle Brønnum Carlsen i Politiken

Om forfatteren:David Fischer er udlært kok på Le St. Jacques, hvor han også har været køkkenchef. Var souschef hos Hurtigkarl i Ålsgårde, før han drog til udlandet og arbejdede på Michelinrestauranter i Frankrig og Italien, senest to år som gourmetkok på den trestjernede La Pergola. Åbnede i 2007 restaurant på Victor Borges Plads på Østerbro.

Hos Fischer
Forfatter: David Fischer
Omfang: 184 sider
ISBN: 978-87-567-9644-6
Pris: Kr. 300,- (vejl.)
Format: 19 x 25 cm
Indb.: Hardback
Varegr.: 721
Fotos: Andreas Wiking

Ingen kommentarer:

Send en kommentar