tirsdag den 5. juli 2011

SLUK!

NYHED FRA
Lindhardt og Ringhof

Marianne Egense og Annlil Frolov
SLUK!
En guide til kvinder der tænker for meget
Kvinder er mestre i at planlægge og strukturere deres (og familiens) hverdag, analysere og drage omsorg. Og det er gode egenskaber! Men når aktiviteten i hovedet er stor og bliver til bekymringer og kontrol, glemmer man at mærke sin krop, og så er det nemt at miste sin lyst, gnist og livsglæde.
Mange kvinder har tjek på det hele, men kæmper med selvværdet, sexlivet og parforholdet. Det er kloge og ambitiøse kvinder, som forsøger at leve op til rollen som den gode mor, kæreste, medarbejder, chef, kollega, veninde, bonusmor og svigerdatter. OG naturligvis tager opvasken, inden de går i seng.
Det liv er der ingen, der holder til i længden, medmindre de er født med et blåt tricot, hvor der står S henover brystet for Superwoman. Mange kvinder ender derfor i en negativ spiral, hvor de har svært ved at slippe kontrollen, bekymringerne og kalenderstyringen.
I bogen SLUK! En guide til kvinder der tænker for meget deler de to forfattere via cases fra deres mangeårige terapeutiske arbejde med kvinder ud af deres erfaringer om, hvordan man kan skrue ned for hovedet og op for kroppen. Bogen er en kærlig opsang til alle ”hjernepiger” (kvinder, der tænker for meget.), fordi livet ikke må blive en opgave, der styres af en kalender, men derimod skal nydes, opleves, mærkes og sanses
Annlil Frolov, født 1968. Forfatter, terapeut og coach siden 1997. Underviser holder kurser og har dagligt klienter. Marianne Egense, født 1954. Forfatter, sygeplejerske, sexolog og parterapeut. Underviser, holder kurser og har dagligt klienter.
Sammen har de to skrevet Sådan piger! (2009) og stiftet ”Forum for Skønne Kvinder”. Se mere i vedhæftede Q&A.
Titel: SLUK! En guide til kvinder der tænker for meget
Forfatter: Marianne Egense og Annlil Frolov
Omfang: 176 sider
Pris: 249, 95kr.
Udkommer tirsdag den 30. august 2011

Q&A’s til ”SLUK! En guide til kvinder der tænker for meget”
Lad opvasken stå og få bedre sex.

Hvad fik jer til at skrive bogen?
Gennem de sidste mange år har vi fra vores daglige arbejde med klienter i terapi opsnappet et uhensigtsmæssigt mønster hos de fleste kvinder.
Kvinder idag har stort behov for kontrol, et ønske om at være perfekte og lever ofte deres liv efter en kalender. De tænker så meget, reflekterer, analyserer og er konstant i deres hoved, at de helt glemmer kroppen og det at være i nuet.
Det er trist, det kan gå udover selvværdet, livsglæden, gnisten i deres parforhold og deres sexuialitet.
Vi kalder dem kærligt for ”Hjernepiger”.

Hvem kan have glæde af at læse bogen?
I virkeligheden kan alle kvinder mellem 18-81 år blive klogere og få indsigt i egne mønstre – uanset om man er en light- eller hardcore ”Hjernepige”.

Hvordan kan bogen hjælpe disse ”Hjernepiger”?
Vores ønske er at give kvinderne viden om, indsigt i og forståelse for egne mønstre og dermed åbne deres øjne for nye muligheder.
Vi har et blødt punkt for disse dejlige kvinder og ønsker, at de skal få bedre balance mellem hoved og krop – og på den måde blive hele kvinder.

Findes der egentlig ikke masser af selvhjælpsbøger til kvinder?
Jo, men dette er ikke en selvhjælpsbog ;0)
Det er en bog der via cases, breve og eksempler giver spændende information og stor viden om kvinder til kvinder af kvinder.
LIDT OM FORFATTERNE

Vi er to modne, modige, menneskelige, markante, milde, morsomme og multitaskende kvinder med vores meningers mod (hvis vi selv skal sige det).
Vi er nysgerrige på mennesker generelt, men her især på kvinder. Vi er fascineret af udvikling og forandring; fordi det giver livet flere facetter, mere gnist og skaber nye muligheder.

Marianne Egense
Født 1954.
Forfatter til bogen ”Sådan piger!”.
Uddannet sygeplejerske, sexolog, parterapeut og PREP-konsulent.
Har arbejdet med samlivs- og sexuelle problemer siden 1999.
Har i flere år arbejdet som brevkasseskribent i ALT for damerne og skrevet artikler og klummer.
Jeg underviser og holder foredrag om sexologiske emner for forskellige faggrupper.
Er medstifter af ”Forum for Skønne Kvinder”.
Har daglig klienter i terapi – både unge og voksne.


Annlil Frolov
Født 1968.
Forfatter til bogen ”Sådan piger!” og en E-bog om coaching og NLP.
Uddannet NLP-terapeut, coach og enneagram-konsulent med speciale i bl.a. selvværdsproblemer. Har siden 1997 undervist i NLP, kommunikation, afholdt kurser og haft konsulentopgaver.
Er medstifter af ”Forum for Skønne Kvinder”.
Har daglig klienter i terapi og coaching – både unge og voksne.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar