tirsdag den 5. juli 2011

Niels Christian Meyer: Bare Bubber

Ny bog på vej fra Lindhardt og Ringhof

Niels Christian Meyer
Bare Bubber



Der er meget Bubber ikke kan. Han kan fx ikke skrive og læse som alle andre. Men i stedet for at være klassens dumme dreng, traf Bubber tidligt en beslutning om, at han ville have succes på anden måde. Og det fik han.

Bubbers – eller Niels Christian Meyer, som der står på fødselsattesten - biografi handler om at se sine muligheder og bruge de talenter, man har, og ikke lade sig bremse af, hvad omverdenen siger, man bør eller kunne gøre.

I bogen fortæller Bubber ærligt om sit liv, og bringer læserne fra barndommen i det prominente liebhaverkvarter i Hellerup med sejlklubliv, drengerøvsture, skoleproblemer og ungdomsaffærer til arbejdet på daværende Kanal2, hvor han fik sit store badekarsgennembrud. Han fortæller også om, hvad han har lært af sine fejltagelser - hvordan han har kæmpet for at holde sammen på familien efter en affære, som havnede på spisesedlerne, og hvordan han fik sin karriere på ret køl efter fyringen fra TV2. For Bubber har en indre overlever, der altid samler ham op. En overlever, der hellere vil svælge i det gode end det dårlige.

Fakta om bogen
Titel: Bare Bubber
Forfatter: Niels Christian Meyer
Omfang: 240 sider
Indbinding: Softcover
Pris: 249,95 kr.

Udkommer tirsdag den 30. august 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar