tirsdag den 5. juli 2011

Pegebøger i den digitale tidsalder


APPS fra Rosinante&Co

ROSINANTE&CO går i luften med fire helt nye interaktive TRYK, LYT & LÆR apps – direkte udviklet til iPad, iPhone og iPod Touch.

”Vi fik ideen til app-pegebøgerne, fordi vi kunne se, at børn helt ned til 1 års alderen har helt styr på iPad og iPhones funktioner med at bladre og trykke på skærmen. Pegebøger har altid været populære for de helt små, så vi tænkte at det var nærliggende at gøre pegebøgerne endnu mere levende ved at lave dem til apps, hvor børnene så kunne more sig med at høre, hvordan dyrene og køretøjerne virkelig siger. Et ekstra plus var, at de samtidig er underholdende og lærerige for de større børn, som kan slå højtlæsningsfunktionen til og få noget at vide om det de ser på billederne,” siger redaktør på Rosinante&Co Tine Flyvholm.

Tryk
I ROSINANTE&CO’s fire første TRYK, LYT & LÆR apps lærer børnene om vilde dyr, bondegårdsdyr, udrykningskøretøjer og gravemaskiner. Når børnene trykker på skærmen kan de høre dyrenes og køretøjernes lyde.

Lyt og lær
Slår man højtlæsningsfunktionen til, fungerer app’en som en e-billedbog med lyd – og de større børn kan tilegne sig en basal viden om alt fra løver, grise, brandbiler og gravemaskiner.

De fire apps udsendes på engelsk, tysk og dansk og ved at ændre på "sprog" i enhedens generelle "indstillinger" kan man selv vælge, hvilket sprog app’en skal afspille på. Derved kan den også bruges som et led i børnenes sprogindlæring.

KAMPAGNEPRIS
De fire apps koster normalt 30 kr,
men fra 15. juli til 1. september kan de købes til en speciel sommerferie-kampagnepris: 18 kr. (Den danske pris kan variere pga. skiftende valutakurser.)

Hvad siger løven og andre vilde dyr, APP
Hvad siger grisen og andre bondegårdsdyr, APP
Hvad siger gravkoen og andre arbejdsmaskiner, APP
Hvad siger brandbilen og andre udrykningskøretøjer, APP
Målgruppe: 1-6 år
Tekster af Tine Flyvholm
Indtalt af: Gordon Kennedy
Design: Jette Aagaard Enghusen
Lyd: Super Sonic
Software Engineering: PGS
Udgivelsesdato: 1. juli 2011

De fire apps kan købes i Apples App Store
SØG: ROSINANTE&CO

Se en video om de nye apps her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar