tirsdag den 5. juli 2011

Dit engagement


Nyhed fra L&R Business
Dit engagement –
udfold din energi og bring dig selv og din organisation i topform

Forandring kræver energi og engagement
Ingen virksomheder slipper i dag uden om forandringsprocesser. Men mange glemmer at det kræver masser af energi for medarbejderne at være ”under ombygning”. Ny bog viser hvordan du som leder hjælper dine medarbejdere med at få mere energi, nærvær og engagement – til gavn for både job og privatliv.

Spørgsmål som produktivitet, stress, nedslidning og efterløn fylder meget i debatten lige nu. Bogen ”Dit engagement” er skrevet som et anderledes indlæg i diskussionen. Ifølge forfatterne Morten Dohrmann Hansen, Bent Kock Nielsen og Mette Skøt ligger svarene gemt i at fokusere på energi og engagement i stedet for på den tid, vi har til rådighed.
Når medarbejderne i en organisation er engagerede, stiger den samlede kvalitet, produktivitet og værdiskabelse med 300 % i forhold til, hvis medarbejderne ”bare” gik på arbejde uden anden motivation end at tjene til dagen og vejen. Det viser en undersøgelse, som omfatter mere end 85.000 medarbejdere i 16 lande (Towers Perrin, 2005 Global Workforce Study). Forandringer, der skal gennemføres ved siden af den daglige drift, kræver ekstra meget energi. Her er det forfatternes erfaring, at et separat fokus på energi og engagement har stor betydning for forandringsprojektets succes. Det er nemlig en myte at energi er noget, der kan ”bruges op”. Den skal tværtimod styres klogt, så vil den vokse, slår forfatterne fast.Ved at styre din energi frem for din tid vil du komme i bedre form til at tackle livets mange udfordringer og undgå at gå ned med stress.

Ultimativt vil bogens forfattere gerne have dig til at udforme din personlige mission for dit liv. Det er din mission, der sætter dig i stand til at tage ansvar og leve det liv, du ønsker at leve. Bogen giver dig den fornødne indsigt, redskaber og inspiration til dette projekt. Bogens teorier er udbygget med interviews med danske eksperter. Fx hjerneforsker Kjeld Fredens, der bl.a. forklarer hvordan gode og nære relationer påvirker vores hjerne og evner til nytænkning. Desuden fortæller en række danske erhvervsledere om hvordan de har øget deres personlige energi og engagement og skabt markant mere energi og engagement hos medarbejderne. Kom fx på besøg hos Frederiksberg Kommune, Novo Nordisk, Rockwool, Nordjyske Bank og Kriminalforsorgen. Bogen henvender sig til ledere, mellemledere og HR-konsulenter, samt til alle, der har lyst til at få mere energi og engagement ind i deres tilværelse.

Om bogens forfattere
Morten Dohrmann Hansen M.Sc. Economics and HRD, Københavns Universitet. Morten er partner i Implement Consulting Group, hvor han er ansvarlig for en lang række projekter og programmer, primært vedrørende lederudvikling, talentudvikling, effektive og højtydende teams samt Full Engagement..
Bent Kock, MMD, CBS, Wharton Fellow, Wharton Business School. Bent er partner i Implement Consulting Group, hvor han arbejder med udvikling af toplederteams, design af store uddannelsesprogrammer og gennemførelse af organisatoriske forandringsprocesser.
Mette Skøt M.sc. Engineering, DTU, Stanford Advanced Project Manager, Stanford University. Mette er partner i Implement Consulting Group og har arbejdet med projektledelse og ledelse i 15 år.
Fakta
Titel: Dit engagement – udfold din energi og bring dig selv og din organisation i topform
Forfattere: Morten Dohrmann Hansen, Bent Kock og Mette Skøt
Udkommer: 11.08.2011
Pris: 475,- m. moms
ISBN: 9788711401408
Forlag: L&R Business

Se præsentationsvideo af bogen her: http://www.youtube.com/watch?v=6fyNaPRGNBc
Udkommer 11. august 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar