tirsdag den 25. oktober 2011

Raw / grillet / stegt / dampet / simret / bagt

Nyt vegetarisk køkken
Af Nicola Graimes

Nyt vegetarisk køkken er et friskt pust til kogebogsgenren. Bogen byder på inspiration, hvad enten du har lyst til at prøve noget nyt, eller du er garvet vegetar. Både køkkenfumleren og den suverænt rutinerede kan finde lækkerier og retter, der vil spadsere lige ind på den personlige hitliste.



Nyt vegetarisk køkken adskiller sig fra traditionelle kogebøger, da opskrifterne er inddelt efter fremstillingsmetode istedet for den vanlige forret/hovedret/dessert-inddeling. Forfatteren mener nemlig, at indsigt i det grundlæggende om madlavningsteknikker giver dig større frihed til at eksperimentere, være kreativ og bringe det bedste frem i de ingredienser, du bruger.

240 sider, 229 kr.
Udkommer 25/10 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar