onsdag den 16. marts 2011

Udgivelser i Marts fra C og K Forlag

PRESSEMEDDELELSE

Fredag den 18. marts 2011 udkommer:

LONE HØRSLEV
SORG OG CAMPING
Roman

Det er en kold vinterdag i 1985. Oppe i privaten over købmandsbutikken i Løkke vågner Marianne tidligt med en underlig drøm i baghovedet. Det er Jørgens fødsels-dag, og julepynten skal op. Det er to dage siden Gunn-hildur forsvandt i sin røde Nissan. Gunnhildur der i som-mer tog Marianne i hånden og sagde Kom vi løber.

I SORG OG CAMPING kommer vi ind i hovedet på fem personer: købmandsparret Marianne og Jørgen, Jannie der hjælper til i deres butik, Jørgens romanskrivende lille-bror, Thomas, og hans islandske kone, Gunnhildur. Deres tanker om sig selv og hin-anden, om valg, drømme og skuffelser blander sig med dagens gøremål, erindrede situationer og sansede glimt fra en sommervarm campingplads i Blåvandshuk.

Hjemme i Løkke arrangerer Marianne nisselandskab. Ovre i Poulsens tilbygning steger Jannie bacon til sin syge mor og tænker på sommerfugle. Om aftenen samles de alle, Gunnhildur undtaget, for at fejre Jørgen med en kir royal og fødselsdagsmiddag. Men festlighederne tager en uventet drejning da der pludselig høres larm fra loftet og en af personerne ubemærket forlader selskabet.

Lone Hørslev (f. 1974) debuterede 2001 med digtsamlingen TAK. Hun har senest udgivet den medieomtalte Jeg ved ikke om den slags tanker er normale. Skilsmisse-digte (2009). For romanen Naturlige fjender (2008) fik hun Jytte Borberg Prisen.

Forfatter: Lone Hørslev
Titel: Sorg og camping
Omfang: 224 sider
Indb. Hæftet med flapper
Pris: 250 kr.

Udgivelsesdato: 18. marts 2011

ISBN: 978-87-92523-22-8

Ingen kommentarer:

Send en kommentar